All the basics

ноември 18, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Моите любимци сред гримовете ми. В последно време се гримирам с тях и ги разнасям постоянно с мен, където и да отида. Избрах да ги взема с мен и на спа уикенда, който приятелят ми беше организирал като изненада. С тях бързо и лесно се постига хубав цялостен грим, който изглежда натурално и просто подчертавам лицето си и изглеждам свежо.


Лице
Винаги започвам грима си с някакъв дневен крем, а върху него поставям от на-любимата ми база на Catrice - 10в1 Tensational. Показвах ви я на скоро в ревю с още няколко нови неща на Catrice. Прочетете го ето тук. Прави лицето чудесно сияещо и се комбинира перфектно с фон дьо тена, за да стои леко glowy, а не сухо и прекалено матирано. С последно време нося най-вече фон дьо тена на Revlon PhotoReady Candid Natural Finish Anti-Pollution Foundation, както и коректора за под очи от същата серия. Писала съм и за тях и можете да прочетете повече ето тук.


Очи
Сестра ми беше на почивка в Италия и ми донесе прекрасен подарък от там - този комплект на Kiko Milano. Разбира се, какво друго да бъде освен Kiko?! Е, да предния път ми донесе една сладурска жаба палитра на Pupa, която може да видите ето тук, но сега е заложила на другата популярна италианска марка. Комплектът е чудесен и веднага ми хареса. В разкошната червената брокатена чантичка има спирала за обем и молив за устни в наситен черен цвят. Това е едно от коледните предложения на Kiko, които ще откриете в момента. Веднага влязох да разгледам какво още предлагат. Видях уникални неща и просто ми останаха очите във всяко едно предложение. В същата червена блестяща чантичка има и други комплекти. Например три четки за грим, както и червило с молив за устни. Изобщо, всичко на Kiko изглежда толкова лъскаво и примамливо винаги. Можете да ги разгледате ето тук. Сенките пък са на Jane Iredale в цвят Naturally Matte с нежни натурални телесни матови цветове. Вижте ги ето тук.


Устни
За устните избрах две червила на L'Oreal Paris в почти сходни нюанси. Това са L'Oreal Paris Colour Riche Lipcolour 645 J Lo's и L'Oreal Paris Colour Riche Lipcolour 646 Eva's Nude. И двете са нюд цветове. Първото е леко по-оранжавеещо, а второто в по-кафявата гама. Все още не мога да реша кое ми допада повече и двете са повече от чудесни. Отдавна ги заглеждам и много, много не им се чудех, когато ви видях в parfimo.bg само за около 12 лв всяко. Чудесни кремообразни меки текстури, толкова притяни и комфортни за носене през целия ден. Следващата поръчка от сайта май ще бъде на любимия ми парфюм Euphoria на Calvin Klein, който е на супер добра цена. Изобщо всичко там е на чудесни цени. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: