Кутия грижа за ръцете Nailbox - есен 2019

ноември 14, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Горещо препоръчвам най-новото есенно издание на кутията за грижа за ръце и нокти Nailbox. Събрани в едно готини аромати и нежни текстури на прекрасни продукти от топ марки. Този път кутията е насочена към грижата за ръцете. Прецизната селекция от полезни и готини продукти ще направят кожата ви мека и нежна. Определено всеки един от седемте продукта си е попадение и ми беше супер интересно да опитам. Повечето марки знаех, но така и не бях пробвала точно тези неща, а някои от тях са и съвсем нови на пазара. Тази кутия Nailbox включва три продукта, които все още не бяха пуснати на пазара. Брандовете направиха представянето им ексклузивно в Nailbox. 
Става въпрос за IROHA, които за първи път пускат крем и са заложили на топ тенденцията в козметиката - маслото от канабис. В предната кутия открихме от познатите ни техни маски за крака и ръце, а сега имаме възможността да опитаме нещо от най-новата им серия. Тя включва няколко продукта, всички в много красиви опаковки. Кремът за ръце осигурява възстановяваща грижа за кожата на ръцете и ноктите. Хидратира в дълбочина и подхранва. Тайната му се крие в трите съставки: масло от семена на канабис, масло от ший и спирулина. 
Икаров е добре познат български бранд с безкомпромисни традиции в производството и предлагането на масла. Марката изцяло е обновила визията си, преминава в малко по-високия ценови клас, залага на рециклируеми опаковки и ще зарадва клиентите си с изцяло нови линии продукти. Серумът за нокти е с подобрен състав. Има чудесен аромат на билки, дължащ се на натуралните етерични масла от лимон, грейпфрут, цитронела, розмарин, които ще открием в състава му. Пише, че ще подхрани ноктите и кожичките около тях, ще заздрави и намали чупливостта, помага против разслояване и стимулира растежа. 
Балсамчето за ръце е напълно нов продукт, съставен изцяло от натурални, органични масла. Невероятно добрата комбинация от какаовото масло и маслото от мента, ще събуди сетивата ви. Ухае много свежо на мента с нотка на шоколад. Твърдата текстура се разтапя от топлината на кожата и омекотява чудесно. 
Продължавам с нещото, което знаех, че ще е в кутията и много исках да опитам - овлажняващия крем за ръце на Vogue Nails. Това е висококачествена руска марка. Кремът се предлага и в голяма туба, а този е 20 мл. и е перфектен за чантата. Сред шестте различни аромата на мен ми се е паднал сладолед, ухаещ уникално съблазнително и апетитно.
Преминавам към следващия продукт - крем за ръце на професионална марка Baehr. За тази марка научих от предишните издания на Nailbox и много се радвам, че кутията ме срещна с този бранд. Веднага ме спечелиха с работещите си безотказно качествени неща. Много се зарадвах, като видях, че отново има нещо тяхно. Кремът за ръце съдържа витамин Е и протеини от коприна, които подхранват, изглаждат и ободряват кожата. Подходящ е за груба и чувствителна кожа. Жалко, че е само 30 мл., защото само за ден май си сложих от него около пет пъти. Ухае бо-жест-ве-но и прави кожата много мекичка! Определено е must have а зимата. Видях, че го има в туба с дозатор от 500 мл. и вече искам две такива, моля!
А ето и едно разкошно бонбонено изкушение - крем за ръце на марката Treaclemoon. Много са ми симпатични кремчетата на марката и съм имала няколко. Спечелиха ме със сладките си опаковки, които изглеждат малки, но всъщност са по 75 мл. Ароматите им също са един път. Този Marshmallow heaven ухае много сладко на маршмелоу, на бонбони и нямаше как да не му се зарадвам. Също така съдържа масло от кайсия и витамин Е. 
Последния продукт, който беше най-отдолу в кутията също е на руски бранд. Fito cosmetic се появи на пазара преди няколко месеца. Цените им са много добри и можете да намерите голямо разнообразие от продукти за грижа за тялото и косата. Тук имаме скраб за тяло, който почиства, изглажда и тонизира кожата на ръцете и тялото. Съчетава уникалните почистващи свойства на активния въглен и грижата на растителните съставки. Съдържа бял активен въглен, който има най-високите абсорбиращи свойства и възстановява кожата на клетъчно ниво, абсорбирайки всички замърсявания и токсини. Също така се усеща невероятно свежият аромат на кора на лайм, която подмладява и освежава кожата, подхранва я с енергията на здравето. Натуралната морска сол деликатно масажира за фин силует. В състава има и ободряваща мента. Цветът му е мега наситено зелен. Просто толкова ярък и впечатляващ. Ухае на лайм, на свежест. Много свеж!
Определено са се постарали с избора на продукти и ще са полезни както сега, така и в още по-студените зимни месеци. 
Кутиите са чудесна идея за подарък и се предлагат в различни теми. Сега стартират празнична кампания и с промо код: GIFT, всеки ще получи поръчаните кутии празнично опаковани, готови за подаряване. 
Ще откриете Nailbox на https://mynailshop.eu/

Целувки и до скоро!

0 коментара: