Fito Cosmetic Beauty Products

ноември 27, 2019 Maia Georgieva 0 Comments

Когато казах на сестра ми, че си избирам продукти на Fito cosmetic, които да пробвам, тя веднага ми каза да си избера "нещо с козата". След кратко преглеждане на нещата на бранда наистина се спрях на един продукт на Fito cosmetic от серията Коза Дереза - крем за ръце и тяло. В есенното издание на кутията Nailbox имаше скраб за тяло на същата марка и много ми хареса. Всъщност това беше първото нещо на Fito cosmetic, което опитах и което ме запали по бранда. Той е руски, а продуктите са приготвени по специални рецепти и се предлагат на доста бюджетни цени. Сега реших да видя и пробвам и един от скрабовете им за лице. Третото нещо е шампоан за растеж и сгъстяване на косата, с каквито се мия в последно време. Определено всички продукти са в много симпатични и сладки опаковки. 




 Определено се радвам, че послушах сестра ми и избрах подхранващия крем-масло за тяло и ръце Коза Дереза на Fito cosmetic. Съдържа козе мляко, масло от манго, алое вера и растителен колаген. Бурканчето е супер сладурско. Кремът е под формата на гъсто крем-масло с изключително нежна, лека и пухкава формула. Има готин светло оранжев цвят и нежен плодов аромат. Основно го използвам като крем за ръце, но е чудесен и за цялото тяло. Абсорбира се много бързо и попива напълно в кожата, като я оставя копринено мека и нежна. Определено го препоръчвам.
Веднага поставих скраба за лице в банята. Той е от серията Крем Глина на бранда. Продуктите от тази серия имат изключителна формула, която съчетава уникалните свойства на естествената глина, ценните растителни компоненти и напредналите разработки през последните години. Взехме всичко най-добро от натуралната глина и го трансформихме в козметика с идеален състав и консистенция от ново поколение. Признавам си, че го избрах по сладкото розово пакетче. Съдържа розова глина, абсолютна роза, шипково масло и билков еластин. Пише, че е ефективно почиства, изглажда, подмладява кожата и я изпълва с красота. Стимулира клетъчното обновление. Видимо стяга контура на лицето. Прави кожата еластична и гладка.
Текстурата му е много интересна. Признавам си, че очаквах скраб с частици, а се оказа, че освен нежни ексфолиращи частици в него има и едни малки пухкави, мекички, прозрачни топченца, които се разтварят при търкане под водата. Ароматът му е много лек и приятен, не мога да опраделя на какво точно ми ухае. Нанасям го върху влажно лице с масажни движения, след което изплаквам. Текстурата се топи под пръстите им и нежно екфолира и хидратира лицето. Частиците са малки и много деликатни. Кожата остава мека, гладка и овлажнена. Пакетчето е много сладичко, но с напредване на изразходеното количество ми става все по-трудно изстискването и изваждането на скраба. Иначе трябва да се опита!

Шампоанът-серум има за за цел нежно да почисти, незабавно да укрепи корените и косата и да предотврати падането й. Съдържа протеин от див чесън, таурин, масло от репей, екстракт от хвощ. Избрах го, защото през последните месеци мия косата си с шампоани за растеж и сгъстяване, тъй като искам малко да уплътня косата си. След продуктите на Ingrubar, за които ви споделих наскоро (виж тук), сега започнах да използвам този шампоан. Допадна ми това, че съдържа протеин от див чесън, за който съм чувала, че действа много добре на скалпа. За няколкото пъти, които съм го използвала, мога да кажа, че има приятен аромат и измива хубаво косата, оставяйки я мека и свежа. Ще го изхабя докрай със сигурност и чак след това ще моге да кажата за ресутати откъм плътност и укрепване на косата.
Всички продукти можете да откриете на https://www.dodis.bg/. Напишете ми, ако и вие сте опитали нещо от Fito cosmetic.

Целувки и до скоро!

0 коментара: