Каня ви на първото Philips Lumea Community

ноември 04, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


 Идея как да имате гладка кожа за по-дълго? Веднага ви подсещам за моят помощник, за който съм ви разказвала не веднъж - Philips Lumea. Любов от първо ползване и безотказен дълготраен ефект. Преди година, ако не и повече ви споделих за моят опит и резултатите, които постигнах. Все още това е моят вечер съюзник срещу косъмчетата и успях да постигна гладка кожа.

Защо обичам Lumea? Прочетете моите десет причини:

1. Използва се мега лесно и всеки, който също е индианец като мен би се справил с лекота. Това, че може да се използва без кабел също е голямо удобство и можеш да го използваш където ти е най-удобно.
2. Самото светкане не отнема никакво време и десет минути на всеки три седмици са достатъчни т.е. наистина спестява доста време.
3. Безболезнено е - нещо, което винаги мразим с премахването на косъмчетата - болката. Е, лекото пощипване би се случило, но не е чак безумно силна болка.
4. Безопасно е - напълно безопасен уред, както за кожата, така и за очите. Просто обаче не го използвайте след солариум или излагане на слънце.
5. Ефективен е, а резултатът е дълготраен и се запазва за много седмици.
6. Кожата стои безумно гладка и мека на допир дни наред.
7. Косъмчетата, които поникват са рехави и не така боцкащи и твърди.
8. Спестява средства. Наистина това е една разумна покупка, която би си избила цената доста бързо.
9. Да, уредът е толкова красив, че направо си го позлваш с кеф.
10. И последно десето - можеш да го споделиш с приятелка. Аз го споделям със сестра ми, която също е мега доволна.
Тъй като много обичам Lumea, отново се включвам в един техен чудесен проект. 
Сега заедно с Philips имам честта да поканя всички почитателки и притежателки на Philips Lumea да станат част от едно страхотно женско Lumea community, в което ще разменяме информация и споделяме опит. Подготвили сме много изненади за всички, които се включат. Ако вече имате и използвате Philips Lumea, ви каня да се регистрирате чрез регистрационната форма, която ще е активна до 11-ти ноември.  Попълването става много лесно и бързо. https://www.surveymonkey.com/r/2KNSFPV


А ти познаваш ли Philips Lumea? За всички останали, които все още се чудят дали да изпробват уреда и имат някакви въпроси, скоро ще организирам Q&A сесия, в която съм насреща да ви отговоря.


Целувки и до скоро!

0 коментара: