Karl Lagerfeld X L'Oreal Paris

ноември 25, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Това е едно от ревютата, които нямах търпение да седна да напиша, защото продуктите, които ще ви покажа са наистина разкошни. Това са най-новите продукти на L'Oreal Paris в комаборация с Karl Lagerfeld. Излязоха този месец и създадоха истински фурор сред грим средите. Очарователна колекция събрала най-доброто от света на гримовете в едно! Стил, класа и зашеметяващо присъствие. Такава е цяла колекция Karl Lagerfeld X L'Oreal Paris, събрала в едно пленителни продукти в стилни опаковки и прелестни цветове. Определено са много красиви и всеки би искал да ги добави в колекцията си с гримове. Разбира се, и аз веднага се захласнах и още щом ги видях, си представих как ги пробвам. Колекцията включва всичко, от което имаш нужда - палитра със сенки за очи, палитра с хайлайтър, очна линия в два цвята, 6 нюанса овлажняващи червила и черна спирала за обемни мигли.В елегантни опаковки с изтънчен рок-шик привкус. Рядко се среща такава линия продукти, всички, от които да ми харесат толкова много. Просто впечатляваща комбинация от цветове и текстури. 
Непосредствено преди да почине, Карл е участвал в ранната фаза от развитието на тази колекция, а след това неговите съдружници продължават колаборацията с марката L'Oréal Paris, за да може всеки продукт да запази креативната визия на Карл. L'Oréal Paris с уважение почита спомена за Карл Лагерфелд - тази колекция е посветена на неговото завещание и носи слогана: "Всички носим част от Карл." Карл Лагерфелд

Палитрата Karl Lagerfeld X L'Oreal Paris Eyeshadow Palette определено е най-привличаща вниманието. Веднага ме грабна и я почувствах като много мой продукт. След като я огледах по-облизо и я порбвах мнението ми се потвърди. Опаковката й е чудесна. Изключително стилна кутия, която е много лека и може да се носи лесно навсякъде с вас било то на почивка, пътуване или изобщо там, където искате. Вътре откриваме огромно огледало, което аз си използвам най-редовно, както и сенките, чудесно съчетани цветово. Съдържа девет цвята сенки за очи с матов и блестящ финиш. Всички девет цвята са прекрасни и се комбинират перфектно. Наситени, плътни, с отлична пигнемтация и кадифена, мека текстура. Има четири матови цвята и пет блестящи, някои от които с много приятни нежно блещукащи брокатени частици. Палитрата крие както по-ежедневни, натурални, така и по-драматични, дъзки и изтънчени тъмни цветове. Всички те отлично представят емблематичния рок шик стил на Карл Лагерфелд. Освен това отпечатъкът Karl на средната сянка е толкова красив, че никак не ми се искаше да го развалям, но нямаше как да не опитам и този красив кафяв цвят. Меката кадифена текстура се нанася гладко върху клепача и сенките изобщо не се разпрашават при
вземане. Цветовете се преливат чудесно и се създават толкова различни комбинации. Сенките са силно покривни и дълготрайни. Дори аз, която доста трудно съчетавам цветовете, успявам да ги комбинирам по всевъзможни начини и винаги харесвам крайния резултат, който успявам да постигна с тях. 


Очната линия Karl Lagerfeld X L'Oreal Paris Eyeliner също е доста яка и определено нетсандартната й опаковка ни кара да се докоснем до шикозния рок стил на легендарния дизайнер Карл Лагерфелд. Много е красива и ще стои порекрасно на всяка дамска тоалетка. Очната линия се предлага в наситен черен цвят, както и в характерния за Карл Лагерфелд металически цвят, който имам аз. Писецът й е със средна дебелина и има заострен гъвкав връх, с който може да се създадават изключително прецизни тънки или дебели линии. Удобната дълга дръжка ми позволява лесно да я държа и контрилирам движението. Създава хубава плътна линия в наситен цвят с металически отблясък. Формулата й е много приятна - матова, интензивна и много пигментирана, същевремено е нежна и не дразни очите. Изсъхва на клепача доста бързо и не се размазва. Пише, че е водоустойчива и издържа до 24 часа, без да се размазва и разтича. Това наистина е така. Пробвах я два пъти на ръката си и при допир не се размазва или изтрива. Изтри се доста трудно, след доста измивания и търкане на ръката. През дните, в които я носих не помръдна през целия ден и не се размаза. Прекрасна е за предстоящите коледни празници и определено ще съм с нея в празничните дни за още по-голямо настроение.
Двете червила Karl Lagerfeld X L'Oreal Paris Colour Riche Lipstick, които имам също са в черни матови опаковки в блестящи черни линии по тях. Супер елегантни са и изглеждат като скъпи и луксозни червила. Предлагат се шест цвята - от нежно розово до тъмно червено. Всичките им имена са много готини. Моите са 01 Kultured и 05 Karismatic. Първото е красив неутрален нюд цвят, който стои чудесно както за ежедневието, така и с опушен грим на очите за вечерта. Другото е наситен червен цвят, толкова празничен и весел. Определено ще го нося доста през декември, когато вече повече залагам на червените червила. Текстурата им е богата, кремообразна, много наподовяваща класичеслите червила на L'Oreal Paris. Имат и нежен приятен аромат. Усещат се изключително комфортно, меко, нежно върху устните. Червилата се грижат за устните ни и освен, че осигуряват красив цвят, омекотяват кожата на устните. Формулата им е обогатена с хидратиращи съставки, като витамин E и арганово масло. Добавени са още масла от сусам, камелия и шипка, които действат подхранващо, оставят устните меки, сочни и защитени. Прекрасни наситени и плътни цветове и задължително ще се сдобия с още няколко.

Непременно грабнете поне един продукт, защото ви гарантирам, че ще е истинско удоволствие да го притежавате. Побързайте докато не са се изчерпали. Аз опеределено ще си взема още няколко цвята от червилата. А и не забравяйте, че Коледа наближава - биха били чудесен коледен подарък. 

Можете да ги разгледате на: www.beauty.store.bg



Целувки и до скоро!

0 коментара: