Korres - Pure Greek Olive Set

ноември 11, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


За първи път опитвам нещо от гръцката натурална козметика Korres и съм толкова развълнувана. Бях чела за бранда, но така и не се бях докосвала до нещо тяхно. Сега тук имам комплект с техните култови, най-продавани и харесвани продукти и съм супер щастлива, че ще мога да опитам цели шест неща. 
Комплектът се предлага от скоро и е още една чудесна идея за подарък за предстоящите коледни празници. Много би се харесал на някой, който често пътува и може да взема със себе си козметика в по-малки разфасовки. Съдържа душ гел, крем за тяло и крем за ръце Маслинов цвят, душ гел и крем за тяло Морска сол, душ гел и крем за тяло Лайм. Всички са по 40 мл, с изключение на крема за ръце, който е 30 мл. Чудесно решение, ако искате да пробвате много неща на бранда. Така ще можете да се докоснете до различните им аромати и да намерите своя, въпреки че всички са толкова приятни. Ухаят на натуралните си съставки, сред които зехтин екстра върджин, екстракт от листата на маслина от прочутите маслинови гори на о. Крит. Ароматът им е просто страхотен - нежен, лек, ненатрапчив. Тези от серията с маслинов цвят ми станаха веднага фаворити заради вълшебния маслинов аромат, който ми напомня на лято, на море. Определено ще донесат много лятно настроение дори и в мразовитата зима. Серията Лайм пък ни предлага свеж цитрусов елемент и доза сладост. Продуктите с морска сол също ме впечатлиха и несъмнено, също като тези с маслинов цвят, ги искам и тях в голям размер. Изобщо всички са чудни! Текстурите им са доста идентични - пухкави, нежни и дават една прекрасна примерена хидратация, с която кожата се чувства уникално комфортно. Душ-геловете са меки и изключително деликатни към кожата. 
Определено, ако ви се мернат ги грабнете. Дават ми толкова усокоение и наслада. Моментите ми на грижа за кожата са още по-релаксиращи с всички тези продукти на Korres. Така обичам да се отпускам чрез фините им и нежни текстури. Истинско блаженство за кожата и душата.
Този, както и останалите комплекти на Korres, можете да откриете на https://www.korres.bg

Целувки и до скоро!

0 коментара: