Уютни моменти с Omaya Herbs

ноември 10, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Нямаше как да пропусна чайове, който носят почти като моето име. Толкова много обичам да пия чай и една от причините да се радвам, че е есен е точно тази - че мога да правя чай след чай и да усещам великолепни аромати. Колекцията ми е наистина голяма и и се радвам, че към всички пленителни вкусове добавих и чая на Omaya Herbs.
Определено чаят на Omaya Herbs се отличава с това, че е истински и идва от природата. Във всяко едно пакетче се виждат внимателно подбраните билки. Мога да кажа, че са напълно в тандем с природата, защото са направени изцяло от български билки. Освен това в тях няма да намерите искуствени аромати. И още нещо - подходящи са за пиене по всяко време, защото не съдържат кофеин. Omaya Herbs разработват продуктите си заедно с експерти по чай и се вижда колко добре са съчетани вкусовете. Направили са три чудесни билкови чая - за тялото, ума и душата.  А идеята им е чудесна. Създателите са вдъхновени са от древната мъдрост на Траките да живеят в едно цяло с природата. Omaya Herbs вярват, че природата има всички отговори и всичко, което трябва да направим, е да се настроим и да слушаме внимателно. Затова въплъщават тази мъдрост в чайовете, които правят, за да помогнат да се възстанови деликатния баланс между тяло, ум и душа.


Трите вида са:
Хармонизиращ чай Glowing Body с корен от глухарче – успокоява храносмилателната система и детоксикира тялото отвътре, за да може то да сияе отвън. Билков, леко горчив, с пикантни нотки. Съставки: корен от глухарче, лайка, жълт равнец, мента, невен.
Чай за ярък ум Lucid mind с мурсалски чай - успокоява нервната система и в същото време тонизира ума. Така можеш да запазиш спокойствие, докато умът остава фокусиран. Ето защо ние нарекохме този чай Lucid Mind (Ярък ум). Лек и сладък, с плодови нотки. Съставки: мурсалски, жълт кантарион, листа от къпина, борови връхчета.
Балансиращ чай Female Bliss с роза - на физическо ниво този чай подобрява женския хормоналния баланс, а на емоционално действа отпускащо. Сладък и цветен. Съставки: сушени розови пъпки, смокинови листа, сушена шипка, сладък корен, масло от Роза Дамасцена.
Всички са с наситени истински вкусове и толкова приятни. Ухаят на природа и свежест. Наистина си личи колко истински са съставките на чайовете и определето идват от природата. Моят любим чай от трите се очерта Glowing Body. Но определено трябва да се опитат и трите, за да усетите колко различни и прекрасни вкусове можете да откриете сред билките в България.


Поканете природата у дома с чаша чай Omaya Herbs.

Ще ги откриете на: https://www.facebook.com/omayaherbs/.


Целувки и до скоро!

0 коментара: