Some pretty mini things

ноември 29, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте, сладички!
Станала съм в шест часа, а в момента е почти полунощ, но от някъде получих сили и вдъхновение да напиша пост за няколко сладички мънички неща, които ще взема с мен на следващото ми пътуване. Където и да отида, било то дори и за два дена, вземам супер много неща, за половината, от които дори и не се сещам, че ми трябват през почивката ми. Затова сега имам сладки минита, които приготвям в козметичното ми куфарче от сега.
Първото, което ще поставя е мицеларна вода, защото никъде не тръгвам без такава и тампончета. Avène Cleanance е мека, нежна към кожата, не дразнеща очите. 100 мл са достатъчни за няколко дневно пътуване. Дори и минито притежава този начин за отваряне с клик-клак, който е супер удобен, за да не уливаме прекалено много количество.
Тук имаме крем за ръце на марката SpiriTime. Чувам я за първи път и определено това, че кремчето се казва Gourmet Time звучи много предизвикателно и те подготвя за готиния аромат, който да очакваш. Консистенция му е гъста и наистина ухае вълшебно. Осезаемо хидратиращ е. Когато тръгна някъде на път, винаги се сещам, че не съм взела крем за ръце. Обикновено го замествам с лосиона си за тяло. Този малък размер ще е идеален и вече няма да се вайкам, че нямам крем за ръце.
Тук имам и една успокояваща маска NaturBeauty на непозната за мен марка - KORIKA. Прочетох, че е корейска марка, която предлага всякакви маски за лице, изглеждащи примамливо. Тази е с екстракт от мангостин и ледникова вода от Исландия. Пише, че помага за решаване на различни проблеми с кожата и ефективно повишава еластичността и гладкостта й. На всяко едно пътешествие обожавам вечер след пристигане на мястото да си направя маска. Шийт маските са едно бързо и лесно решение да освежим, успокоим и добавим необходимата хидратация. Потърсих маските на KORIKA в интернет и видях, че са доста популярни. Има много и все положителни ревюта за тях. Видях, че са тънички, бели, платнени и добре напоени със серум. И нея поставям в несесера за пътуване, въпреки че много ми се иска да я пробвам по-скоро. 
На всяко пътуване винаги вземам с мен пила, пинцета, както и бюти блендер. Случвало ми се е да изпера бюти блендера няколко часа преди да тръгнем. След което го оставям да изсъхне както обикновено на мивката и накрая го забравям. Затова отсега си приготвям този да стои готов за пътешествия. Той е на марката BrushArt. В капковидна форма и предпочитания ми за бюти блендер розов цвят.
Разбира се - паста за зъби. Тук имаме две минта на марката MEDIBLANC - Whitening и Strong Black. И двете са за избелване на зъбите, за защита на зъбния емайл и за освежаване на дъха.  Ползвала съм и преди техни продукти и почистват прекрасно, като оставят много свежест в устата. Сега пробвах и водата за уста Pure & Healthy на същата британската марка MEDIBLANC. Също много ми хареса, защото остава изключително, изключително дълготраен свеж ментов дъх в устата.
Благодаря на Notino за чудесните продукти, с които ме зарадваха!Целувки и до скоро!

0 коментара: