Тайната на японската красота с Mission Y by Avon

ноември 23, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Всички знаем колко красива кожа имат японките - бяла, гладка и без недостатъци. Това се дължи не само на гена им, но и на козметиката, която използват. Колкото и недостъпна да ви се струва японската козметика, днес AVON ни улесняват и представят две пълни гами луксозни японски продукти за красива кожа. Mission Y и Mission Eclat включват цялостна няколко степенна грижа, в основата на която е хидратацията. Постепенно се преминава от по-леките към по-интензивни продукти. Това е цял ритуал. Японски ритуал за красота, включващ четири стъпки. Всяка следваща стъпка ни приближава към разкриването на желаната вълшебна кожа. Благодарение на прекрасната Денина Мартин днес държа в ръцете си четири продукта от серията Mission Y by Avon, за която ще ви разкажа повече. Приех да се впусна в приключението #AvonMissionChallenge и да се потопя в света на японските продукти за красота, изпълнявайки ритуала. Всички те са налични в Европа от съвсем скоро, но в Япония са изключително популярни и предпочитани от доста време насам.
Четирите продукта могат да се нанасят заедно или по отделно. И самостоятелни са чудесни, но когато ги нанеса в съчетание се наслаждавам на цялостно неустоимо спа изживяване, което си подарявам всекидневно. За постигане на хубава и здрава кожа обаче не са достатъчни само самите продукти, но и постоянство и правилно нанасяне. Нужно е да отделим достатъчно време за това на нашата кожа, така, както отделяме и за косата, ноктите и зъбите си например.
Първо, разбира се, започваме с почистване на лицето с деликатна пяна. Меката тубичка с изчистен дизайн съдържа гъста бяла кремообразна консистенция без аромат. Тя е изключително нежна, мека и ефирна. След отстраняване на грима на очите, изстисквам количество колкото грахово зърно и разнасям на навлажнено лице. Масажирам с кръгови движения до образуване на уникално гъста мека пяна. Почиства божествено, както замърсяванията по кожата, така и целия грим. Оставя кожата прекрасна - гладка и хидратирана. Пяната подготвя кожата за последващите стъпки.
Следва стъпка номер две, която включва лосион за дълбока хидратация. Това е ключова стъпка от ритуала и е една истинска дълбоко хидратираща бомба. Пристига в прозрачно цилиндрично шишенце. Представлява прозрачна течност без аромат. Нанасям няколко капки директно с пръсти с нежни масажиращи движения до пълното им попиване. Наистина е толкова мощен и концентриран. Не си представях, че нещо на пръв поглед подобно на тоник би могло да е толкова зашеметяващо овлажняващо. Този продукт подсказва за огромната хидратация, която ще последва.
Пристъпваме и към стъпка номер три, а имено - любимото ми мляко. Нанасям го директно след лосиона с масажиращи кръгови движения. Изключително нежната и страхотна млечно бяла текстура, буквално топяща се върху кожата, я оставя мека и сияйна.
Пристъпваме и към последната уникално съблазнителна стъпка - кремът за лице. Симпатичната кутийка крие крем с млечно бяла, гъста и богата текстура. Прекрасен, богат, пищен крем, който има за цел да запечата кожата и да създаде невидим защитен воал. Той успява да съхрани всички важни съставки от предходно поставените продукти. Разнася се нежно и приятно върху кожата, като я оставя изключителна - подхранена, плътна и сияйна. Подходящ е да се нанася както сутрин, така и вечер. Първите няколко дни го използвах вечер, но след това с рязкото падане на температурите навън сметнах, че ще е идеалният помощник в това време.
Без значение дали сутрин или вечер, накрая чувствам лицето си изключително подхранено, толкова меко, толкова хидратирано. Бих описала целия японски ритуал като неустоимо блаженство. Перфектната кожа е постижима. Благодаря, Mission Y by Avon!
Всички продукти можете да откриете на avon.bg

Целувки и до скоро!

0 коментара: