NEISS Скраб за тяло Rainbow Salty Candy's

ноември 08, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Ах, че е якичко това! Ако и вие като мен непрекъснато търсите нещо сладичко и си мислите как ще нападнете кутията с бонбони, която знаете, че е в близкия шкаф, то това е за вас. Супер мега гига готин скраб за тяло, който ако не знаех, че е скраб, щях да изям.
 Ето какво казват за него. Хармонично смесени с плодови масла, финните кристалчетa сол образуват перфектната комбинация на скраб NEISS. Докосвайки се нежно до тялото, стимулират микроциркулацията и нежно отстраняват мъртвите клетки, за да разкрият здравословния вид на кожата. Цветният скраб NEISS се разтапя равномерно, ексфолира и възвръща еластичността, като оставя след себе си красив и освежен външен вид. Енергизирайте тялото с минералните солни кристали NEISS. В състава му ще открием: витамин Е, кокосово масло, какаово масло, масло от макадамия.
Скрабът за тяло NEISS - "Rainbow Salty Candy's" изглежда точно като апетитно маршмелоу. Ууооу, нали?! Сега можем да си вземем душ в компанията на едно такова сладко маршмелоу. За жалост, колкото и да ни се иска, не можем да си го похапнем, но пък можем да направим кожата си божествено нежна и мека. За първи път опитвам скраб за тяло под формата на маршмелоу и идеята е върховна. Който мине и види бурканчето у дома веднага си мисли, че е нещо за ядене. Дори и да го отвориш и помиришеш, отново ще помислиш, че се яде. Може би, защото са обсипани с кокос и ухаят невероятно съблазнително. Леле, направо не мога да ви опиша колко уникално ухае! Използва се много лесно, като просто взимам едно маршмелоу или локумче, както обичам да им казвам и го разтърквам по тялото върху влажна кожа. То започва да се разтваря и от твърда, консистенцията става мекичка. Втривам го хубаво в кожата с масажни движения. Докато го използвам се разнася уникалния аромат около мен в банята, като остава едва доловим и върху кожата. Това е най-сладкият скраб за тяло ever! Оставя кожата невероятно гладка, нежна, мека и подхранена. Толкова хубаво я омекотява, че дори нямам нужда да нанасям лосион за тяло след него. Божествен е! Перфектният начин да поглезите кожата си. Разгледайте го в сайта на марката тук
NEISS предлагат и още няколко скраба за тяло кой от кой по-съблазнителни. Можете да ги разгледате ето тук. Много се радвам, че ги открих, защото са превъзходни!

Целувки и до скоро!

0 коментара: