Lavish Care Makeup

ноември 21, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Хей, здравейте!
Тук съм, за да ви покажа най-новата серия декоративна козметика на Lavish Care. Наскоро след уникалните си матови червила, те решиха да ни изненадат с цяла колекция грим продукти. Пробвах голяма част от тях и днес ще споделя с вас какво мисля. В момента всички продукти са на -40% и си помислих, че е точното време да ви ги представя, за да се възползвате от голямото намаление, ако си харесате нещо. Тук имаме фон дьо тен, коректори, пудри, бронзър, спирали и изобщо всичко необходимо за направата на цялостен мега дълготраен и хубав грим.
Започвам с фон дьо тена Lavish Care Matte Perfection, който се предлага в четири цвята. Моят е в 02 и ми пасва отлично. Светъл цвят с жълт подтон. Тубичката е мека и съдържа 30 мл. продукт. Нанасям го директно върху лицето след дневния крем с изстискване, след което разнасям с бюти блендер. Консистенцията му е средно гъста с много лек аромат. Разнася се и се прелива лесно и бързо, като се слива отлично с моя тен на кожата и не намирам да си личи и да стои като маска. Покритието е отлично, прикрива много добре пъпчици, зачервявания и луничките ми. Харесва ми, че стои изключително естествено и прави кожата да изглежда толкова нежна и перфектна. Има матов, но не и пудрен завършек. Освен това не се впива във фините линии и не подчертава порите. Създава кадифена гладкост и мекота върху кожата без да е тежък. Издържа мега дълго. Нанасяла съм го в началото на деня към девет часа и съм го изтривала чак в 23 часа без да е мръднал. Дори е нямало нужда да попивам излишен себум, защото лицето не е изглеждало омазнено и лъщящо. Перфектен е и е точно такъв какъвто обещават - матов, с прекрасно покритие, неутежняващ, контролиращ омазняването, без лъщене, дълготраен. Определено ще си взема още няколко тубички от него, защото прави кожата просто перфектна и се държи отлично през целия ден. Цената му е 11.95лв.
Продължавам нататък с няколко коректора. Lavish Care Complete Coverage Concealer е коректор за прикриване на тъмните кръгове под очите. Предлага се в четири различни цвята. Моите са 01 и 04. Първият е светъл с жълт подтон, а вторият е малко по-тъмен с розов подтон. И двата си използвам редовно и са ми еднакво любими. Може би 04 ми е идея по-предпочитан. Апликаторът им е леко закривен и много пухкав. Нанасям ги в зоната под очите и успешно прикриват тъмните кръгове и веничките, които имам. Не се събират във фините линии и също съм много, много доволна от тях. перфектно си пасват с фон дьо тена и пудрите. Цената им е 10.95 лв.
Другите два коректора са Lavish Care Color Correcting Fluid. Единият е зелен - номер 200. Служи за прикриване на пъпчици и всякакви видове зачервявания. Не го нанасям всеки ден, а само при нужда. Успешно прикрива и тушира червени петънца. Другият е номер 100 и е светъл с розов подтон. Също го използвам за прикриване на зачервявания, както и за под очите. Прекрасно покритие имат. Също са на цена от 10.95 лв.
Следващото, което имаме тук е Lavish Care Longwear Compact Foundation Pressed Powder. Това е дълготрайна пудра за лице а матов завършек. Пристига в изчистена пластмасова опаковка с капаче. Консистенцията е прахообразна, изключително приятна на пипане и с кадифена мекота. Имат лек аромат. Разпрашава се леко при взимане с четка. Цветовете са хубави и има за всеки тен кожа. Предлагат се пет цвята - от тъмни до по-светли, като най-тъмният се явява бронзър. Моята пудра е с номер 03 - прахообразна, много мека и ефирна, с жълт подтон. Придава хубав матов завършек на лицето без пресушаване и брашнян ефект. Номер 05 е бронзър с красив златист цвят с отблясък. Обичам да го нанасям върху скулите, за да ги подчертая. Цената им е 9.95 лв.
Имат три спирали за очи. Какво да се прави, отворих и пробвах и трите. В готини черни опаковки са и се предлагат само в черен цвят. Най-много ми хареса спиралата за 3D обем Wonderlash - 3D Volume. Четката й е силиконова и ще се хареса на всички, които обичат силиконовите четки. Косъмчетата й са много гъсто населени и къси. Прави миглите уникални - обемни, несплъстени, с хубав черен цвят. Това в момента ми е любимата спирала, която нанасям дори и за всекидневието, защото ефектът й много ми харесва. Много хубави драматични мигли. Другите две също са добри. Имат четки с косъмчета, които добре разделят миглите. Четката на Marvelash е по-голяма и пухкава от тази на Trickylash. И двете правят хубав обем и удължават без слепване, ронене или сплъстяване. Ако предпочитате пък четки с косъмчета - пробвайте ги. 
И накрая да спомена и за тяхната мицеларна вода, която е в толкова весела опаковка. Представлява пластмасова бутилка с много весел изкрящ етикет. Отгоре има капаче с дозатор, което не позволява да излиза прекалено много течност. Мицеларната вода е напълно прозрачна, няма аромат. Премахва грима много лесно без да оставя филм върху кожата и ми хареса доста. Премахвам както грима от лицето, така и от очите без да усещам лютене на очите. Въпреки че бутилката изглежда малка, всъщност е едно добро количество от 300 мл. Цената й е 10.95 лв.
Всички продукти можете да намерите на lavish.bg

Целувки и до скоро!

0 коментара: