Нови придобивки

ноември 15, 2018 Maia Georgieva 1 Comments



Хей, здравейте!
Как сте?
Надявам се, че сте добре и готови за нова статия. Тук съм с няколко нови придобивки. Бързам да ви ги покажа и затова започвам.


Наскоро сестра ми беше в Лондон и от там ми донесе прекрасни изненади. Започвам с уникалния парфюм Dolce & Gabbana - L'Imperatrice 3. Ухае нежно и е чудесен за всекидневието. Бутилката му е уникална и изглежда мега тежкарски и готин. Купила го е от летището, като е бил доста намален. Жалко, че тук не правят такива добри промоции.

Продължавам с една прекрасна палитра за лице Best in Show 2 на марката Technic. Чувам я за първи път. Също е била доста изгодно предложение. Палитрата е пластмасова, с прозрачен капак и изглежда много симатично. Има всичко за направата на грима в нея, което е много практично. Удобна е и за път, за да не нося много кутийки с продукти. Прекрасна е за всички почитатели на грима като мен. Съдържа 3 контуриращи продукта, 3 бронзъра, 3 ружа, 4 хайлайтъра, 3 прахообразни продукта за вежди и една кремообразна вакса за вежди. Всички са прахообразни, с меки, нежни, направо топящи се консистенции. Цветовете са прекрасни, в меки, красиви неизкрящи цветове. Прекрасно пигментирани и лесно преливащи се. Ако имате желание, мога да направя отделно ревю за нея, за да ви покажа цветовете и да ви разкажа повече.





В тази сладка метална кутийка пък се крият три балсамчета за устни с различни аромати и натурални съставки. Марката е Beauty Kitchen и я виждам за първи път. Отпред пише 'I may not be perfect but at least I`m not fake'. Направени са от 100% натурални съставки като какаово масло, лимон, масло от шеа, пчелен восък. Вътре има три малки сладки метални кутийки - Chill Me Wonder Balm, Wake Me Wonder Balm, Spoil Me Wonder Balm, всяка, от които има балсамче с различен аромат. Ухаят на естествените си съставки. Прозрачни са и няма цвят върху устните, когато ги нанеса. Обичам да ги нанасям всяка вечер преди да заспа, а за зимата ще са чудни за хидратация и омекотяване. Винаги ще имам една от тези сладички кутийчици в чантата си. Wherever, whenever, Wonder Balm it! Можете да разгледате сайта им, в който има и други мега сладки неща - www.beautykitchen.co.uk

Разбира се няма как и без малко сувенири. Този чайник е магнит и много ми хареса, а ключовете ми вече са закачени на ключодържателя телефонна кабина. 
Нямам търпение да пробвам чая. Явно тази зима ще сме на английски чай. Сладките неща, които донесе почти свършиха докато се наканя да ги снимам. Но шоколадите Cadbury са върховни!
Продължавам нататък с нещо за коса. Олиото Orofluido Beauty Elixir, което вземам за втори път. Прави косата уникална и съм много, много доволна от него. Гъсто, с луксозен аромат. Ако искате го погледнете в сайта за парфюми parfimo.bg, където забележете - стъкленото шишенце от 100 мл в момента струва само 20,10 лв. Цена, която едва ли ще намерите другаде.
От Nivea пък ме изненадаха с муса за тяло с аромат на диви малини и бял чай. При изпомпване излиза невероятно пухкава мека пяна, ухаеща на сладки сочни плодове. Уникално удоволствие е да го нанасяш по кожата. След кратко изчакване попива и я оставя мноого добре хидратирана. Това пухкаво вълшебство ще е идеално за зимата.
От Eucerin ми бяха изпратили един техен доста интересен продукт. Това е Aquaphor - мехлем за увредена и суха кожа. Представлява възстановяващ, предпазващ и успокояващ безводен мехлем с прозрачна гъста консистенция без аромат. Можем да го нанасяме на кожа, която е раздразнена, суха, напукана или изгорена. Обогатен е с глицерин и пантенол. Може да се използва лесно, като просто се втрива нежно в проблемните зони, като колене, лакти, напукани кокалчета на ръцете, кожички и напуканите пети. Подходящ е и за бебета, деца и от хора с чувствителна кожа. Също така прочетох, че това е продукт, който е много харесван от Меган Маркъл. Дори на кралската сватба гримьорите й са го нанесли като хайлайтър на лицето й. Малката опаковка от 45 мл. струва 16.29 лв.
Друго, което ми бяха пратили е една бутилка от тяхната мицеларна вода за акнетична кожа. Аз съм голяма почитателка на техните мицеларни води и винаги имам по някоя друга бутилка на Eucerin. Не дразнят очите, почистват идеално, не изсушават кожата и не оставят никакъв филм върху лицето. Тъкмо изхабих тази от серията Dermato Clean. Тя е много голям фаворит, да не кажа, че мога да я поставя на почетно място в класацията ми за най-добра мицеларна вода. Мога да я купувам отново и отново без да имам потребност да я заменя с друга. Подходяща е за всеки тип кожа, дори и чувствителна. Също така е добра и за хора, носещи контактни лещи. Сега ще започна тази от серията Dermo Pure, за кожа, склонна към акне, която също съм използвала и също е хубава. Една бутилка от 400 мл. ме изкарва доста време, може би над месец и половина. А когато е намалена, е на цена от 15,59 лв. така, че си е супер!
Друго нещо ново е интимният гел Eucerin Intim Protect, който изпробвам за първи път. По принцип взимам по-евтини, но този път реших да пробвам нещо по-така. Струваше 12.79 лв, но напълно си прави парите. Идва в много симпатично шишенце от 250 мл. Помпичката е много, много удобна. Консистенцията е прозрачна, гелообразна. Като цяло е доста гъст е и много икономичен. Една помпичка е достатъчна. Ухае много приятно и точно така съм си представяла, че трябва да ухае един интимен гел.
Е, това бяха всички нови придобивки. Надявам се, че ви е било интересно и съм била полезна.

Целувки и до скоро!

1 коментар: