City Cocoon Detox and Skin Youth Serums

ноември 05, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
След двата крема за лице сега City Cocoon разширяват гамата си от продукти и ни предлагат пет нови серума. Уникални формули за всеки тип кожа и за всеки проблем на кожата. Пробвах два от тях и бързам да ви ги покажа. Единият е детокс серум, а другият - подмладяващ. Първото, което ми направи впечатление е, че са в мноого симпатични стъклени бели шишенца. Детокс серума използвам сутрин, защото е по-лек, а от подмладяващия нанасям вечер, защото е доста по-хидратиращ и богат.
Започвам с детокс серума. Той притежава специално разработена формула за детоксикация, на основата на хиалуронова киселина. Осигурява дълбока хидратация и подпомага естественото производство на колаген и еластин – основни елементи в процесите на регенерация на кожата. Действието на формулата е подсилено с витамин С, известен със силните си антиоксидантни свойства и с иновативна активна съставка, специално разработена да предпазва кожата от вредното въздействие на градското замърсяване. Напоследък доста марки създадоха продукти, които помагат на кожата да се справи с градското замърсяване. Това е лошият въздух - фините прахови частици и изгорели газове, които оказват вредно влияние не само върху нашите дробове, но и върху нашата кожа. Този серум предлага ефективна защита и има благоприятно действие срещу всички тези фактори. Спомага на кожата ни да диша по-добре и да е по-устойчива. Подходящ е за всеки тип кожа, дори и чувствителнa. Може да се използва като ежедневна грижа. 
Серумът е течен, немазен, със светло жълт цвят и много деликатен аромат. Нанася се изключително лесно, благодарение на пипетката. Достатъчно е да капна няколко капчици по лицето си, след което ги втривам с леки масажни движения. Попива много бързо и не оставя никаква следа върху лицето. Просто го омекотява и му придава кадифен завършек и божествена нежност. Използвам го сутрин като дневна грижа, за да омекотя и подготвя лицето си за последваща грижа и грим. Разгледайте го ето тук.
Другият серум, който пробвах е подмладяващият серум с противостареещо действие за чувствителна кожа, на основата на масло от гроздови семки – най-лекото сред лечебните масла, витамин Е– най-мощният антиоксидант сред витамините и бисаболол – активна съставка, извлечена от цвят на лайка. С успокояващо действие и силен регенериращ ефект върху кожата. Благодарение на комбинацията от естествени съставки, кожата изглежда подмладена и озарена, а тенът – равномерен и свеж.
Този серум е с малко по-тъмно жълт цвят и прекрасен натурален аромат. Усеща се доста по-богат, пищен и е наистина много подхранващ. Прекрасен е за по-зряла кожа или такава, която има нужда от мощно и силно подхранване. Мисля, че ще е прекрасен за зимата, когато от студа и вятъра кожата ми става суха и опъната. Истинска хидратираща бомба е! В момента го нанасям два-три пъти седмично вечер. Нужни са ми 2-3 капки от него за цялото лице. Попива, като остава лек воал върху кожата. Оставя кожата нежна и прекрасно хидратирана. Можете да го откриете ето тук.
Всички продукти на City Cocoon можете да откриете на сайта им: www.citycocoonskincare.bg. Пробвали ли сте нещо на марката, а ако не сте кое бихте опитали?

Целувки и до скоро!

0 коментара: