IDC Color Natural Eyeshadow Palette

ноември 26, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Много от вас ме попитаха за тази палитра, за това споделям малко повече за нея. Тя е на испанската марка IDC Color, която се предлага в сайта на Dodis и в Lilly Drogerie. Разгледах палитрите им със сенки и ми направи впечатление, че всички са в много сладурски опаковки. IDC Color Natural Eyeshadow Palette също е в много готина метална опаковка, която я прави да изглежда доста луксозна. Не знам защо, но много ми наподобява Nacked 3. Може би намирам нещо общо в опаковката и цветовете. 

Кутията им е сравнително лека и се усеща стабилна. Надписът е изпъкнал. Отвътре има доста голямо огледало и двустранен апликатор. Определено й се кефя и харесвам начина, по който изглежда.

Независимо дали имате огромен брой палитри със сенки, една такава с прекрасни натурални цветове винаги е добър избор. Съдържа 12 цвята, подредени от по-светли към по-тъмни. Практична е и подходяща за направа както на вечерен, така и на дневен грим. Изключително много ми харесват цветовете, които са подбрани. Особено светлите са върховни. Точно такива използвам най-много в ежедневието си. Винаги първо издълбавам по-светлите нюанси в която и да било палитра. Така и тук, веднага се нахвърлих върху  тях. Текстурите са меки и много приятни на допир. Много добре пигментирани са. Има матови и блестящи цветове. Разпрашват се леко при взимане. Успявам да ги нанеса и прелея с лекота. Като цяло се справям много бързо с нанасянето им. Харесвам подобни сенки, с които правя грима си бързо, особено рано сутрин, когато никак не ми е до преливане. Бих казала, че са с хубава трайност и в края на деня не са се събрали в сгъвката на клепача и не са избледнели. Можете да я разгледате тук. Цената й е 19.99 лв. Благодаря на Dodis за чудесната палитра! Със сигурност ще пробвам още нещо на марката.

Целувки и до скоро!

0 коментара: