Mask time

ноември 01, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
В първия ноемрийски ден реших да ви споделя за няколко маски на 7thheaven, които си правих през изминалия месец. Обожавам маските им, защото ми доставят огромно спа релаксче у дома. Винаги повдигат настроението ми с цветните си опаковки, свежи аромати и готини текстури. Наскоро пуснаха няколко нови пилинг маски, както и почистващи лентички за чело, брадичка и нос. Един ден изненадващо получих пратка, в която бяха подбрали няколко от тях. Забавих се малко с ревюто си за тях, но исках да опитам всяка една от тях. Някои от пакетчетата ми стигнаха за повече от едно нанасяне. 

Първо опитах маската Pink Guava Peel-Off . Тя имаше гъста гелообразна текстура. Прозрачна, с лек розов оттенък. Ухаеше свежо и леко сладникаво на плодове. Нанесох я на лицето и изчаках докато изсъхне напълно. Не стои плътно, а само придава лек розов оттенък и на кожата. След като изсъхна, я отлепих. Пакетчето ми стигна за три щедри нанасяния. хареса ми много свежия ми аромат.

Dead Sea & Clay Peel-Off Face Mask е със сол от Мъртво море. Маската съдържа и лайка за успокояване на раздразнена кожа и водорасли, за да се борят със свободните радикали. Също много свежа и приятна маска.
Следващата маска, която си направих беше тази с кокос - Coconut & Clay Peel-Off. Имаше леко по-лепнеща консистенция и при вземане от пакетчето образуваше дъгли разтегливи жички. Ухаеше невероятно яко на кокос. Плътният бял цвят се запази и върху лицето. Беше мноого яко да седя с нея. Хареса ми страхотния свеж кокосов аромат и белия цвят. Определено ми хареса и ще си я взема отново, защото ми остана траен спомен от използването й и много ми допадна.

Маската Charcoal & Black Sugar Peel-Off Face Mask е подхранваща и съдържа черно, активно масло и черна захар. Комбинацията от двете ще премахне несъвършенствата на кожата ви и ще я направи енергична, гладка, красива и деликатно мека. Имаше наситен черен цвят и ухаеше много сладко. Тя също е пилинг маска и до сега не си бях правила подобна черна пилинг маска. Изхабих пакетчето на един път, като нанесох обилен и плътен пласт по цялото лице. Докато стоях с нея през цялото време ми ухаеше на много сладко и ми създаваше свежо усещане. Изсъхна за около 15 минути и започна да опъва. Отлепих черния пласт наведнъж и остана цяла след премахване. Не останаха никакви дребни остатъци от маската по лицето ми. А по отстранената маска се виждаха отстранени черните точки. Почисти уникално добре кожата и я оставжи свежа и нежна, без никакво зачервяване, чувствителност или сухота. Непременно ще повторя и тази!
Един нов продукт от марката са почистващите лентички за нос, брадичка и чело Charcoal T-zone Strips. Опаковката съдържа 3 лентичи за чело, 3 са нос и 3 за брадичка, всяка от които в самостоятелно опакована в отделно пакетче. изумена съм колко добре почистват кожата от черните точки, особено тези за носа, където имам най-много. При тях е много важно предварително много добре да се намокри мястото, на която ще се залепи лепинката, за да може добре да залепне. След като лепенката изсъхне напълно се отстранява и по нея виждам мръсотийките, които е отстранила.

Този уикенд пък предстои да си направя подхранващата маска Pink Rose Clay Face Mask, която съдържа розово масло, което е известно с успокояващия си ефект и способността да регенерира кожата. Също така съдържа марула масло, което има овлажняваща функция, както и естествена глина за дълбоко отстраняване на замърсяванията от лицето. Маслото от шеа и кокосовото масло също се грижат за по-интензивно подхранване на кожата.
Можете да ги откриете в Лили и дм. Тези малки пакетчета са супер удобни, защото големите тубички винаги изхабявам много трудно и доста често ми омръзват преди дори да съм ги преполовила. Вие коя бихте опитали?

Целувки и до скоро!

0 коментара: