2 Amazing Hair Products To Try This Month

октомври 31, 2018 Maia Georgieva 2 Comments


Котенка е навсякъде с мен у дома. Дори, когато искам да си направя косата. Играе си с кабелите на пресата и сешоара и подскача около мен. Толкова е готинка тази котенка! А ето какво друго имаме тук освен котка: сешоар Braun, преса Remington, плоска четка за изсушаване Ikoo X Paddle Brush, мляко и олио за коса. В последно време косата ми се получава много добре с тези два продукта. Става плътна и блестяща.
Първо нанасям от млякото за коса L’oreal Professional Steampod. По принцип е създадено да се използва заедно с пресата за коса на пара Steampod, защото е обогатено с Pro Keratin, който се активира от самата преса. За съжаление я нямам, но пък го използвам с моята преса и пак си работи много добре. Има го в два варианта - за фина и за по-плътна коса. Моят е за фина коса. Има средно гъста бяла кремообразна текстура с приятен аромат. Разтърквам между ръцете и разпределям по дължините, след което изсушавам със сешоар. 
Не всеки път изправям косата си с пресата, за да не я горя, но винаги накрая завършвам с две помпички от олиото Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil. То е богато на витамини А и С. Прозрачно, сравнително гъсто, немазно и с много як аромат. Отдавна си го бях харесала и исках да го пробвам. Други подобни олиа са доста мазни и тежки, но това е леко, лесно се абсорбира и не омазнява и утежнява косата. Прави я уникална - гладка, хидратирана и просто и много ми харесва в момента.
Всяко от двете неща по време на есенната разпродажба в сайта за маркова козметика и дамски парфюми parfimo.bg беше за по около 10 лв. Много често там могат да се намерят изключително изгодни оферти и огромни намаления. В никой друг сайт не съм засичала подобни намаления на продукти с повече от 50% от цената.
Вие имате ли впечатления от двата продукта?

Целувки и до скоро!

2 коментара:

  1. Това олио за коса изглежда интересно трябва да се пробва :) А котето е невероятен сладкиш :*

    ОтговорИзтриване