SVR Hydracid Brume Eclat SPF 15

април 26, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Дългоочакваното слънце е вече тук и лятото е зад ъгъла. Очакваме вълшебството на идващите летни дни с толкова ентусиазъм и вълнение. Парещ плаж, разхлаждащо море, буйни вълни, безкрайно дълги  разходки, пикник из гората, слънчеви дни, които завършват навън с чаша охладено вино в ръка, наблюдавайки залеза. Чувстваме се по-красиви и дните минават по-леко и прекрасно. Време е да ви разкрия новия ми помощник срещу слънчеви изгаряния. Ето какво имам тук. Нещо освежаващо, леко, много готино и полезно. 
Защитният спрей SVR Hydracid SPF 15 е страхотен градски продукт, който предпазва от всички замърсявания и прахови частици в градски условия, като същевременно предпазва от UV лъчите. Ммм, даа, звучи добре! Създава невидима защита върху кожата благодарение на комбинацията от слънцезащитни филтри и масло от камелина, което предпазва от вредното влияние на свободните радикали. В състава му влизат още витамин C и хиалуронова киселина, които осигуряват дълготрайна защита. Повечето дневни кремове и фон дьо тени са със слънцезащитен фактор, но замисляли ли сме се дали всъщност издържат и ни защитават през целия ден и можем ли да ги подновяваме непрекъснато. Мдааа, няма как, но тук имаме нещо много готино, което можем да впръскваме отново и отново. Идеален е за града, планината, морето.
Опаковка: Удобен за носене в дамската чанта флакон под формата на спрей от 50 мл. 
Текстура: Спреят има прозрачна, лека, немазна и нелепкава освежаваща текстура с уникално нежен аромат.
Начин на използване: Хубаво разклащам преди употреба, след което напръсквам на разстояние от 20 см върху цялото лице. Докато впръсквам държа очите си затворени и свивам устните, за да не попадне продукт върху тях. Може да се прилага както върху чисто лице, така и върху крем, грим, като е подходящ за фиксиране на грима. Лично аз го използвам над грима си. Усеща се фин невидим дъжд. Не е необходимо да го разнасяме с пръсти, а просто да го оставим да попие сам. Можем да го използваме колкото пъти решим през деня и да го подновяваме многократно.
Ефект: След напръскване върху цялото лице, чувствам освежаване и тонизиране. Усеща се и приятния аромат. Попива за съвсем кратко време. Запазва грима на мястото си без да го разтича или размазва. Той е прозрачен, невидим и не оставя цвят, а само леко озарява кожата. На допир си е абсолютно същата и няма нито лепкаво, нито мазно усещане. Кожата става с по-равномерен тен, по-гладка, леко овлажнена и леко озарена. При подновяване и повторно впръскване, както и ако прекаля с количеството вече се усеща лек филм, но не е нещо тежко и неприятно.
Перфектен за нанасяне дори и в забързаното ежедневие. Особено, когато забравяме за тази важна стъпка или всички слънцезащитни продукти ни се струват мазни, оставящи бял филм и чувстваме, че са некомфортни и неподходящи за нас. 
Благодарение на SVR съм защитена от рано - още от първите по-силни слънчеви лъчи. Побързайте да го направите и вие навреме, преди слънцето да е станало още по-опасно. Отдайте му се напълно, без притеснения. 
SVR Hydracid Brume Eclat SPF 15 е моят верен помощник, готов да поеме по всяко време и навсякъде с мен. Благодаря, SVR!
Препоръчителната му цена е 28 лв.

Целувки и до скоро!

0 коментара: