Lavish Care - Xtra Long Lasting Matte Lipgloss

април 07, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Спомняте ли си, че около Коледа ви показах пет от матовите червила на Lavish Care - Xtra Long Lasting Matte Lipgloss. Вижте поста тук, ако сте го пропуснали. Сега, около Великден от марката ме изненадаха и обогатиха колекцията ми с още пет нюанса. Номерата са 06, 19, 20, 21, 22. Текстурата е същата - мека и пухкава, а ароматът - приятен. Всичките си ги харесвам и използвам всекидневно. Вие кой си харесахте? 
Въпреки че те са достатъчно дълготрайни, реших да ви дам няколко съвета как да направим червилото си по-дълготрайно. Ето ги и тях:
Преди да нанесете червилото ексфолирайте устните си, за да премахнете неравностите и мъртвата кожа. Така червилото ще се нанесе по-гладко и ще изглежда по-добре. Препоръчвам тази стъпка особено, ако ще слагаме матово червило. Също така добре хидратирайте устните си с подходящ продукт.
Нанесете мъничко праймър, коректор или фон дьо тен по устните си. Така ще изпъкне истинският цвят на червилото, а и ще му помогне по-добре да се захване и задържи за по-дълго там. 
За да удължите живота на червилото, нанесете молив за устни. Той ще задържи червилото и ако се изтрие на места, това няма да личи толкова много. Тази стъпка е по-подходяща при нанасяне на кремообразни червила. 
За дълготрайността от голямо значение е как го нанасяте. По принцип е хубаво след като нанесете първия слой, да притиснете устни към салфетка. След това да нанесете втория слой. Така няма опасност да се размаже, да остане по зъбите ви и ще стои за по-дълго време.
И още нещо - не забравяйте да пиете със сламка - фрешът, смутито, дори и кафето си.
Усмивки и до скоро! :)

0 коментара: