Lavish Care Hand Creams Collection

април 05, 2018 Maia Georgieva 0 Comments

Нещо вкусно за ръце! Това мога да кажа за новите кремове за ръце на гръцката марка Lavish Care. Толкова са апетитни, че... нищо не може да ме спре да си похапна. Има 6 различни вида. Бебешка пудра - ухае на бебешки мокри кърпички, бебешки омекотител и на всичко бебешко - с една дума - на чистота. Ягодовият пък има страшно истински аромат на пресни ягоди. Като се омажеш, направо ти се дояват и ти идва да си оближеш пръстите. Така е и карамела. Толкова сладък, толкова въздействащ. Ухае си сладко, сладко, ама наистина сладко на карамел в комбинация с масло. Следва и пъпеша. За къде сме без плодова пъпешова експлозия? Няма как да пропуснем и портокала с канела, който не се и съмнявам, че всеки се досеща как ухае. Има достатъчно много чайове, свещи с този аромат. А сега и кремче за ръце... ммм. Портокалът се усеща доста и също като другите е толкова истински, толкова свеж. Уха!
За накрая оставих моя любим аромат, с който май вече живея. Това е крмът с бял мускус. Преди да изляза някъде задължително намазвам ръцете си с него. Ако пък съм вкъщи, отново го правя и то постоянно. Въпреки че няма нужда от подновяване толкова често тъй като чувствам ръцете си отлично хидратирани и мекички през целия ден. Ароматът също се запазва и е мега дълготраен. Мога спокойно да ги сравня с ароматите на Victoria's Secret и на Bath&Body Works. Та, да се върнем към моя любим бял мускус. Това е най-, най- божествения аромат. Ухае ми толкова луксозно и готино. Просто... Дори намазвам тялото си с него и ухая цял ден, чак дрехите ми ухаят на него. Ако като мен се удивявате винаги на мускусни ухания, то силно ви  го препоръчвам. Определено няма да сгрешите. Топ ъф дъ топ за мен. 
Ако предпочитате аромат на чисто, тогава заложете на бебешката пудра. За почитателите на плодови аромати, също има голям избор - ягодата, пъпеш, портокала с канела. А за любителите на сладките и направо нагарчащо от сладост - изберете карамела. Може би все пак всеки аромат свързвате с различен сезон. Някои са по-подходящи за използване през лятото. Като например ягодата и пъпеша. Други бихте предпочели да нанасяте през по-студените месеци - например портокала с канела. Който и да изберете - няма да сгрешите. Тубичките са с удобни заключващи се помпички. Чувстват се доста стабилни.  Има разфасовки от 250мл и 1л. Да кажа нещо и за консистенциите. Намирам ги за еднакви - богати, плътни. 
Ароматите са еднакво наситени и дълготрайни на всички видове и ги усещам как се носят около мен през целия ден. В началото по-интензивно, след това не чак толкова. Както можете да видите се различават по цветове. При намазване осезаемо хидратират кожата без да я оставят мазна. Абсорбират се бързо и попиват напълно. Оставят кадифено усещане за меки и гладки ръце. Да обобщим: "мане, много са якички!". Водят се за ръце и крака, но могат да се използват и като лосиони. С моя любим аромат си намазвам и тялото. :)
Кой си харесахте вие?

Целувки и до скоро! :)

0 коментара: