Щипки за коса LinziClip

април 11, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте, сладки! Как сте?
Наскоро LinziClip ми изпратиха няколко от техните много весели и сладки щипки за коса. Те са английски и са произведени от устойчива на счупване пластмаса, със скрити пружини. С тях можете да си прибирате цялата коса на опашка, да правите кокче, да си защипвате само част от косата, да защипвате плитки с тях и изобщо можете да закрепяте косата си по какъвто начин искате. Може да се използват на всяка коса - дълга, къса, буйна и къдрава или тънка и права. Захващат здраво косата без да я скубят. Леки са и не натежават на главата. Радвам се, че имам и от трите размера - mini, midi, maxi. Можете да ги видите тук, тук и тук. Всички са в много красиви десени. Има флорални, шарени, цветни, в ярки и тъмни цветове, едноцветни, на точки, с кристалчета, детски. Изобщо много голям избор. Прекрасни са за ежедневието и могат да се използват за всякакъв повод. 
Имат удължена цилиндрична форма. Готиното е, че когато се сложат на главата грозните пружини, които сме свикнали да виждаме при щипките са коса, тук са скрити и остават невидими. Всяка щипчица има две пружини, които са разположени отстрани и нямат контакт с косата и са скрити. Държачите на пружините също са разположени в страни, за да изглеждат още по-изчистени и красиви. Гърбът им е напълно плосък и това позволява да се облегнем без зъбците да се впиват в главата ни. Също така можем да носим шапка и няма да ни убиват на главата. Отпред се вижда единствено готиния принт. Който ги е измислил е истински изобретател. Поставят се като се натискат навътре двата края, а след това се отпускат върху косата. 
Моята любима е тази в черно и бяло. Нейният среден размер е идеален за захващане на косата ми от двете страни и прибиране в средата. Стои много елегантно. Дори и да я нося цял ден, в края на деня не ме боли главата. Направи ми впечатление, че когато легна със щипката на главата, зъбчетата не се забиват в главата ми. 
Много съм доволна, че се запознах с LinziClip. Ако все още не сте ги опитали, го направете, защото определено ще усетите разликата. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: