Happy skin with Pharma Hyaluron by Pharmatheiss Cosmetics

април 15, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
От около три месеца за моята кожа използвам продукти на Pharma Hyaluron. Става сума за техните концентрати, дневен и нощен крем. Каквито и неща да пробвах, винаги се връщах към тях. И тъй като постянно поствам снимки, на които присъстват и вие ме питате дали наистина са хубави и си заслужават, реших да напиша пост, в който да ви разкажа малко повече за тях. Също така сте ми казвали, че знаете, че са хубави, но доста скъпички. Както и, че често сте ги виждали по аптеките, но все още се колебаете дали да ги пробвате. Някой ми беше споделил, че е пробвал мостра и му е харесала, но все пак се колебае. Преди време имах синия концентрат, в който бях влюбена. Разнасях го навсякъде с мен и беше неизменна част от рутината ми за грижата за кожата. В началото на новата година ми предложиха да тествам и трите, за да видя как ще се отразят на кожата ми.


Pharma Hyaluron Концентрат антиейдж и хидратация - Активен хиалуронов концентрат с действия антиейдж и интензивна хидратация


Осигурява интензивна хидратация за 24 часа

Най-ранна грижа-25+

Облекчава чувството на стягане и обтегнатост на кожата и я прави по-устойчива

Изглажда бръчките

С хидратиращ комплекс и кофеин

С лека текстура и приятно свежо ухание

Без консерванти


Текстурата му е течна, прозрачна, със синкав оттенък. Изключително лек, приятен и доставящ удоволствие. Ароматът му е много привлекателен и приятен. Пипетката позволява да се вземе нужното количество без да е нужно да бъркаме в бурканчето. Също така помага и за разпределяне на количеството, като просто капваме няколко капки върху отделни зони на лицето. Нужно е наистина много малко от него за цялото лице - две - три капчици. След това с леки масажиращи движения втриваме. Попива напълно, без тежко мазно усещане. Кожата остава кадифено гладка, свежа и хидратирана.


Pharma Hyaluron Концентрат антиейдж и възстановяване - Активен хиалуронов концентрат с антиейдж действие и успокояващ, възстановяващ ефект
Успокоява и релаксира раздразнената кожа
Намалява зачервяването и подсилва кожната бариера
Намалява бръчките
Осигурява интензивно снабдяване с влага
С възстановяващ комплекс
С лека текстура и приятно свежо ухание
Без консерванти
Много подобен на предния. Различавам го по това, че има розов цвят и е някак по-плътен от синия. Усещането след него е подобно, но ми идва леко по-хидратиращ. Успяваше да успокои раздразнения, зачервявания и изпръхналата от студа кожа през зимата. 

Pharma Hyaluron Концентрат антиейдж и обемен филър - Активен хиалуронов концентрат с действия антиейдж и обемен филър за запълване на бръчките
 Намалява бръчките
Попълва бръчките отвътре
Осигурява интензивна хидратация
Попива бързо и не омазнява
С омрежена хиалуронова киселина (незабавно действие)
С лека текстура и приятно свежо ухание
Без консерванти
Този концентрат също е много подобен по опаковка, текстура, усещане. Отново се различава по цвета - бял е. Като тексура се доближава повече до розовият - по-плътен. Определено е най-напомпващият и изглаждащ кожата. Препоръчвам го за жени в по-напреднала възраст, които искат да изгладят кожата си.
И трите концентрата са много приятни и нежни към кожата. Почти еднакви като текстури, усещане, действие. Ако мога да ги сравня бих казала, че синият е някак най-лек и се усеща много ефирно върху кожата. Бих го използвала през пролетта и лятото за лека хидратация. Розовият пък ми дава малко повече хидратация и определено успокояваше кожата ми през по-студените месеци. Белият е прекрасен за изглаждане и напомпване, отново добре хидратиращ. Определям го като най-добре изглаждащ кожата и е препоръчителен за жени с повече бръчици. Може да си направите експеримент върху ръката и да тествате дали работи, като поставите капчица от него върху ръката си между палеца и показалеца. Ще видите как кожата започва да се изглажда. 
Всички те дават прекрасно свежо усещане, гладкост и изпълват кожата с живот отвътре. Прекрасно хидратират, без да оставят филм или мазно усещане. Който и да изберете, няма да сгрешите и определено ще заобичате. Лично аз се привързах към тях и си изградих навик да ги нанасям винаги преди кремчето - дневно или нощно. Силно ги препоръчвам и всеки един от тях е малко бижу за всяка кожа. Цената им е 29.94 лв.
Концентратите си пасват перфектно с всеки крем за лице, но все пак исках да видя действието им с тези на Pharma Hyaluron.
 Pharma Hyaluron Дневен крем с двоен хиалуронов комплекс (фармацевтичен клас хиалуронова киселина + активен хиалуронов концентрат)

Намалява бръчките
Интензивно хидратира
Възстановява загубата на хиалуронова киселина в организма
Стимулира произвеждането на хиалуронова киселина от собствения организъм
Текстура- лека, не омазнява
Тип кожа- нормална, смесена, нормална до суха
Без консерванти, дерматологично тестван
Приятно свежо ухание
Дневният крем идва в бяла изчистена опаковка, както сме свикнали да виждаме всички останали неща на Pharma Hyaluron. Продуктът излиза с помпичка. Важно е да отчета и това, че е херметически затворен и в него не може да прониква въздух, който да променя състава му. За мен една помпичка е достатъчна за цялото лице. Консистенцията му е кремообразна, наситена, богата, с лек и свеж аромат, който много се доближава до аромата на концентратите. Усещам го за кратко дори и след нанасяне на кремчето върху лицето си. Попива мигновено, оставя кожата божествена - мека, гладка, просто перфектна.

 Pharma Hyaluron Нощен крем с двоен хиалуронов комплекс (фармацевтичен клас хиалуронова киселина + активен хиалуронов концентрат)

Регенерира кожата по време на нощната фаза
Намалява бръчките
Интензивно хидратира
Възстановява загубата на хиалуронова киселина в организма
Стимулира произвеждането на хиалуронова киселина от собствения организъм
Текстура- лека, не омазнява
Тип кожа- нормална, смесена, нормална до суха
Без консерванти, дерматологично тестван
Приятно свежо ухание
Нощният крем има същата бяла и изчистена опаковка. Отново се усеща прекрасният свеж аромат, а текстурата му е идея по-богата и хидратираща. Попива на мига без да оставя филм. Събуждам се с прекрасно освежена, мека и изгладена кожа.
Цената на всеки крем е 49.94 лв. Силно ги  препоръчвам и който и да изберете гарантирам, че ще се влюбите.
Сега имат околоочна грижа, както и нова серия дневен и нощен крем Riche, които се препоръчват за много суха кожа.
Вие ползвали ли сте нещо на Pharma Hyaluron от Pharmatheiss Cosmetics и какво мислите за тях?

Целувки и до скоро!

0 коментара: