New Ziaja Clay Face Masks

април 17, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, хей, обичате ли глинени маски за лице? Ако да, ето няколко нови от Ziaja. Попитаха ме дали искам да ги пробвам и аз казах "даааа".
Хайде да ги опитаме! Тук имаме цели пет опаковки. Различават се по глината - розова, зелена, кафява, жълта и сива. Изглеждат доста интересно, особено тази с розовата глина. Хмм, май съм нямала подобна. Както може би и такава с жълта глина. Другите са ми някак по-познати. 
 Маската със зелена глина е подходяща за суха и нормална кожа и е хидратираща. Тази със жълта глина е подходяща за всички типове кожа и е анти-стрес. С кафявата глина е регенерираща и отново подходяща за всеки тип кожа. Следващата е със сива глина, почистваща и е за мазна и комбинирана кожа. Последната е успокояваща маска с розова глина за чувствителна кожа. 
Беше забавно да ги пробвам и вече съм им голяма фенка. Идват в отделни пакетчета за еднократна употреба. На мен обаче всяко ми стигна за 2-3 пъти. Лесни за използване, компактни за съхранение и много удобни при пътуване. Особено много обичам да си правя мултимаскинг с тях. Върху различните части на лицето нанасям от различните маски. Имат гъста и плътна консистенция с дооста приятен аромат. Маската с жълта глина е в цвят горчица. Розовата е много светло розова и почти се слива с тена на кожата ми. Зелената е в светло зелен цвят. Сивата е светло сива, а кафявата - тъмно сива.  Нанасям един средно дебел слой и изчаквам така 10-15 минути. Определено е приятно да стоиш с тях, защото създават едно свежо усещане и през цялото време се носи приятен аромат около мен. Те изсъхват, но не се напукват, а по-скоро малко попиват в кожата. След това изплаквам лицето си и веднага забелязвам колко по-чиста и гладка е кожата ми. Особено много ми допаднаха и ще си взимам пак и пак. Благодаря на Ziaja за изключително свежите маски. Изберете най-подходящата за вас според нуждите на кожата ви. Ето ги тукХм, все пак мисля, че за 1.19лв за пакетче бихме могли са пробваме всичките. Нали? 
Целувки и до скоро!

0 коментара: