A bunch of Chamos masks

април 06, 2018 Maia Georgieva 0 Comments





Ето, че дългият празничен уикенд започна! Уау, много се кефя, че през следващите няколко дена ще имам повече време, което да отделя за релаксче и за семейството. И както си му е реда, поставям началото с разкрасителни процедури и няколко маски за лице. Реших да изпробвам три от интересните маски на корейската марка Chamos. Изглеждат супер забавни. 
Първата, която много исках да опитам е Chamos ACACI Dark Circle Thief Eye Patch - черна венецианска маска срещу тъмни кръгове и бръчки между веждите и под очите с бамбуков въглен. Изработена е от бамбуков въглен. Има за цел да подхрани и хидратира областта около очите и веждите. Да намали тъмните кръгове под очите и да изглади фините линии. Ето я тук.Маската е хартиена, с черен цвят, което я прави още по-забавна. Прилича на домино за очи. Вие виждали ли сте подобна маска? Аз до сега не бях. Добре напоена е, като кожата ми пое серума, докато стоях с нея. Поставям я с гладката страна на почистено лице. Прилепва плътно в зоната около очите. Изчаквам така около 20-30 минути. Не се свличаше и не дразнеше на очите ми. Беше супер забавно да я пробвам. За първи път си правя подобна маска. След нея зоната около очите беше озарена, а кожата се чувстваше мекичка и гладка. 
Докато стоях с тази на очите, си направих и още една - Chamos ACACI Slim V Fit Chin Care Patch. Това е моделираща стягаща маска идеален контур за премахване на двойна брадичка и пухкави бузи. Съдържа еликсир от източни билки, екстракт от охлюв, колаген, хиалуронова киселина. Повече за нея тук. Още една много нестандартна маска, с която изглеждах и доста смешно.
Изработена е по специална хидрогел технология, което я прави хидрогел маска. Усеща се по-плътна от предната, бяла, напоена със серум. От едната страна е и леко лепкава и направо се залепя някак върху кожата. Поставих я около брадичката, като я центрирах, а след това я закрепих за ушите си. Доста стягаше и опъваше кожата ми. Докато изчаквах реших да се поровя в нета за малко инфо за нея. Видях доста снимки преди и след с голям уау ефект. Радвам се, че я опитах, защото също като предната е нещо ново и по-нестандартно. 
Последната, която направих е Chamos Acaci Collagen Rеpair Silk Mask Pack - колагенова маска с мигновен лифтинг ефект. Тя е изработена от специална биоразградима материя тенсел. Тъничка и доста добре напоена с леко ухаещ безцветен серум. Има за цел да подхрани, озари, тонизира и освежи. Вижте я тук. Поставих я за 30 минути върху лицето си. Усещаше се много леко. Беше приятно и отпускащо. След като я махнах, масажирах остатъка от серума, за да попие в кожата ми, която остана много мекичка и нежна.
Целувки и до скоро! :)

0 коментара: