Simply enlightened with Clinique

април 24, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте, прекрасни!
Ако следите козметичните новини, значи сте наясно с новите още топли топли, чак горещи съкровища на Clinique. Обновиха формулата на един от най-популярните си кремове за лице и създадоха нови лимитирани опаковки на глосовете си за устни в колаборация с дизайнерска къща за принтове. Видяхте ли ги? Мисля, че да! Несъмнено сте запознати с тях, но все пак ще ви разкажа и аз малко за тях.

Та, устни или лице? С кое да започна? Хайде, нека бъде с грижата за лицето. Първо ще ви представя Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Кремът може да се използва сутрин и вечер, самостоятелно или под/над друг продукт. Може да бъде използван и като 5-минутна маска вечер. Подходящ е за всеки тип кожа, дори и за мазна и комбинирана. Текстурата му е гелообразна с нежен прасковен цвят и лек аромат. Обичам гелообразните текстури, които се различават от по-гъстите кремове по това, че са по-лекички, ефирни и попиват моментално в кожата. Така и е тук. Мъничко количество доставя мигновена хидратираща експлозия, а след миг кожата ми буквално го е изпила. Гелът попива, а същевременно с това доставя незабавна хидратираща доза на кожата отвътре. Бих го определила като истинска хидратираща бомба. Освен това я прави и по-плътна, сякаш някак я напомпва отвътре. Оставя я гладка, мека, сияйна и озарена. Казват, че кожата остава такава и след като сме измили лицето си и това е така, действието му се запазва в дълбочина. Изключително подходящ за моята комбинирана кожа. Ако и вие сте с такъв тип кожа, не се страхувайте да хидратирате. Ще видите разликата и вашата кожа ще ви се отблагодари, повярвайте ми. Определено съм впечатлена колко хидратация може да достави един лек гел крем на кожата ми. Напредвам с опаковката, а понякога дори се опитвам да използвам по-малко, защото не искам да свърши. Предлага се в две разфасовки - 30 мл на цена от 38 лв и 50 мл на цена от 64 лв.


След вихъра от хидратация е време да сложим и малко цвят върху устните с Clinique Pop Splash Lip Gloss + Hydration. Новият им ярък, пъстър и свеж дизайн е дело на финландската компания MARIMEKKO. Всички са различни, толкова закачиливи, игриви и пъстри! Истинска наслада за окото. На разположение са цели 12 нюанса измеджу които да избираме. Има за всеки вкус по нещо. Моят е 03 Sorbet Pop - прекрасен кафеникав цвят. Текстурата му е лека, едва усещаща се върху устните. Глосът е хидратиращ и не пресушава, нито оставя с мазно или лепкаво усещане. Дарява ги със съблазнителен деликатен блясък и сочност. Всички привлекателни нюанси ще намерите на цена от 48 лв на щандовете на Clinique.

Благодаря на Clinique за доверието и удоволствието, което ми доставиха.


Целувки и до скоро!

0 коментара: