Pupa il Principe Ranocchio

април 18, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Таа-даам, преди наколко дена получих от сестра ми като подарък за рождения ми ден ето тази великолепна жабка. Дааа, тооолкова е якааа, нали? Благодаря, систър. Обичам сестрото да пътешества, защото винаги ми носи толкова готини неща. Какво друго да ми донесе от Италия освен нещо на Kiko Milano или Pupa? Нещата на Pupa винаги са толкова закачливи и носят супер настроение, а и голяма доза луксозно усещане. 
Готиният жабок е палитра, която крие толкова много цвят и живот. На пръв поглед жаба, но всъщност се оказва, че е много повече от това, което сме очаквали. Има я в няколко цвята - бел, червен, зелен. Като моята - в зелено изглежда най-автентично. Пък и е най-готина не само отвън, но и отвътре. Цветовете, които крие са най-моите. Съдържа три мини палитри, които постепенно се разгръщат.


Отваряме златния корем на жабока и уоооу - от тук се показват два апликатора за сенки и сладък надпис "I'm your Prince". Не е ли, жестоко?
После отваряме и ихаа - показват се няколко цвята сенки и основа иии... още един надпис - "Kiss me". Цветовете им са подходящи за ежедневен грим, средно пигментирани. Леко се разпрашват при вземане, но се преливат чудесно. Повечето са перлени и стоят наистина много нежно и елегантно. Видяхте ли този принт на коронки? Жал ме е да ги разваля...


След това отваряме следващия сектор и виждаме два коректора, двe многофункционални блестящи пудри, два кремообразни ружа и един бронзър. Цветовете изглеждат крежящи, особено на ружовете, но със съвсем малко преливане бузките придобиват много свежо излъчване. В никакъв случай не стоят натрапчиво. Бронзърът е един път и жалко, че е толкова малко количесто, което предвиждам, че бързо ще изгреба. Имаме два цвята кремообразни коректори - по-светъл и по-тъмен. Също така и две кремообразни многофункционални блестящи пудри, които за мен са хайлайтъри. Блещукат много готинко и нежно върху лицето.
Така стигнахме и до третата част от жабока принц - тази с продукти за устни. Най-отдолу виждаме един безцветен балсам за устни. Стои прозрачно върху устните и е с много лек аромат. След това има три гланца за устни и четири кремообразни червила. Цветовете изглеждат уау и наистина са такива. Много добре пигментирани и с уникален лек аромат. Слагайки ги на устните стоят толкова апетитно и готино. Придават супер блясък и плътност на устните. Усещат се доста луксозно. Също така ухаят прекрасно. Просто божествени.
Между цялата тази експлозия от цветове и блясък забелязваме и огледалце.
Има и още нещо обаче, което споделям последно, но всъщност е толкова важно - короната. Тя се изважда и от корона става четка за червилата и глосовете. Тоолкоова готско!
Текстурите, цветовете - приказка. Всички златисти елементи вътре,корони, принтове, надписи, самите отделения - всичко е чудесно, луксозно и те кара да се почувстваш сякаш си в приказка. Перфектна за създаване на ежедневен грим. 
Казах ви, че жабокът крие много изненади, нали? А самият той е толкова сладък с тези големи очи и добре оформено кръгличко телце. Става ми толкова весело само като го погледна.
Е, жабокът вече е сниман и показан в блога в цялата му красота и прелест - вече си е само мой и мога спокойно да започвам да си се мажа с кеф!
Цената му в Италия е 18 евро, а тук може да се намери за близо 60 лв.

Ciao, bella!

0 коментара: