Footprim - good for foot

юни 08, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Харесвам, когато чувствам краката си меки и гладки. Много често се грижим за тях повече през топлите сезони, когато са на показ и трябва да изглеждат добре. От няколко седмици насам съм на вълна хубави крачка с помощта на Footprim.
Избрах ги, защото:
-са на достъпни цени (до 5-10лв. всеки);
-предлагат продукти, решаващи най-често срещаните проблеми (изморени крака, напукани пети, суха кожа, неприятна миризма, поява на мазоли);
-съдържат готини съставки (глицетин, ланолин, алантоин, 25% уреа, екстракти от чаено дърво, невен, лайка, бодлив залист, масла от мента и лавандула).

Хидратиращ крем за крака Footprim 

Най-любимият ми продукт от всичките. Съдържа натурален пчелен восък, глицерин и екстракт от чаено дърво. Нанасям го върху краката си често, за да ги омекотя. Свежата и лека консистенция попива след няколко минути и крачката ми са копринено меки и нежни. Усещам ги такива през целия ден. 

Дезодориращ спрей за крака 2 в 1 Footprim

Използва се, за да предпази краката от изпотяване и хлъзгане в обувките, както и да предотврати появата на неприятна миризма. С екстракт от Чаено дърво & Odour Neutra Formula. Приятно охлажда стъпалата, усеща се лек свеж аромат. Абсорбира се бързо и краката остават сухи. Прозрачен е и не оставя бели следи. Действа ми супер добре и прекрасно предпазва от изпотяване на краката и неприятна миризма. 

Охлаждащ гел за крака Footprim

Предназначен да охлади и успокои натежали и изморени крака. Съдържа екстракт от бодлив залист, масла от мента и лавандула. Под формата на гел, който има бледозеленикава формула, леко водниста, със суупер ментов аромат. Също попива бързо върху краката. Ароматът се разнася навсякъде, дори го усещам и по ръцете ми. Охлаждащия ефект се усеща само докато масажирам краката.

Интензивен крем против мазоли Footprim 

С екстракт от чаено дърво и 2 % салицилова киселина. Бори се с мазолите и намалява загрубялата кожа. Под формата на крем, с бяла консистенция, има лек свеж аромат. Имам доста мазоли по краката, вследствие на неудобни обувки. За съжаление, колко и да ги мажа, се оказаха доста упорити и все още са си там. Иначе кремчето добре хидратира и се усеща леко по-мазно от останалите.

Крем за напукани пети Footprim 

Специално разработен за много суха и загрубяла кожа. С екстракти от Лайка и Невен и 25 % Уреа. Формула между гел и крем - почти прозрачна, с едва доловим аромат. Моите пети не са чак толкова груби и се повлияха добре след 2-3 намазвания с кремчето. Смятам, че при по груби, ще е необходимо по-упорито мазане, за да се запази ефекта. 
Ако попаднете на продуктите и решите да пробвате нещо, препоръчвам хидратиращия крем за крака, както и дезодориращия спрей. 
Можете да ги откриете в доста магазини и дрогерии (последно ги бях видяла в Кауфланд и Ивис), както и он-лайн(например тук).

С пожелание за много усмивки и весел ден!

0 коментара: