Water Wipes - Sensitive cleansing wipes

юни 06, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Мокрите кърпички Water Wipes Sensitive cleansing wipes се оказаха истински помощник в бързото и безпроблемно отстраняване на грима.
Опаковката съдържа 24 мокри кърпички, които не съдържат алкохол, химикали и аромат. В състава са посочени: вода, семена на грейпфрут и морски минерални екстракти. Подходящи за ежедневна употреба. Произведени са в Ирландия. 
Пише, че са подходящи за хора с чувствителна кожа. Няма как да кажа, дали ще им повлияят добре, тъй като моята не е такава. Мога да кажа, че когато премахвам очния си грим с тях не усещам парене или щипене в очите си. 
Доста нежни и меки на пипане. Струват ми се добре напоени, дори повече от останалите мокри кърпички, които съм имала. Нямат аромат.
Идеални са за отстраняване на грим или просто почистване и освежаване на кожата. Кърпичките са със стандартен размер. Една ми е напълно достатъчна, за да успея да премахна цялостния грим - и на очите, и на кожата. Става доста бързо, без да е необходимо много търкане. Спиралата се маха сравнително бързо. Цялата мръсотия се поема от кърпичката, без да се разнася по лицето и да оставя черна следа. Особено подходящи са за използване, ако бързате. Кожата остава добре почистена и свежа. Дори след това не усещам нужда да изплакна лицето си с вода или да го мина с друго почистващо средство. Общо взето все едно просто съм измила лицето си с вода, няма нито мазно усещане, нито пък пресушаващо и опъващо. Също така ги използвах само, за да почистя и освежа лицето си в края на деня, без да съм имала грим върху него. Останах изненадана колко мръсотийки имаше върху кърпичката. Като цяло ми харесват. Единствено ми се искаше да са повече в пакетче, тъй като 24 бр. се изразходват светкавично бързо :) Цената на опаковката е 5.20 лв.

0 коментара: