Syoss Gloss Sensation

юни 10, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Последната боя за коса, с която боядисах my mother е Syoss Gloss Sensation. Майка ми има доста побеляла коса (да кажем едно 60%) и години наред се боядисва светло русо. Тази боя е безамонячна и обещава да покрие безпроблемно белите коси. Също така се казва, че видимо засилва жизнеността и бляскавия вид на косата. Тя е до 70% по-малко увреждаща, благодарение на безамонячна формула с масло от моной. Предлагат се доста цветове. Измежду русите варианти за нея избрах 10-1 Blond Cocos.





Кутията съдържа: туба с бляскава крем боя - 33мл., флакон-апликатор с оксидант - 67мл., саше с балсам за защита на цвета - 15мл. и чифт ръкавици. Количеството на една боя е достатъчно да се покрият корените, но не и дължините. Ако имате по-дълга и буйна коса, със сигурност ще ви трябват две бои. 

При разбъркване, се получава смес с лилав цвят. Нанесох я лесно с помощта на флакона с апликатор и ранасях с четка. След което маминка стоя с боята около 35-40 минути. Цветът, който се получи беше плътен и наситен. Белите коси бяха покрити до 95%. След около две седмици цветът си е все същия и не се е измил.



Syoss Gloss Sensation можете да намерите в дрогерии и аптеки на цена около 10 лв.

0 коментара: