Manhattan beauty make-up

юни 02, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
Днес ще ви разкажа за няколко неща на Manhattan. След като навън е толкова свежо, топло и зеленко, няма как да не променим и визията си. Трябва да дадем шанс на по-свежи, искрящи и отличаващи се тонове.



Спирала за очи Super Curler 24 Volume&Curl Mascara 24h. Тя е най-новата спирала за очи на Manhattan, на пазара е от месец март. Прави супер наситени черни мигли, като е много подходяща за по-тежък вечерен грим. Позволява напластяване. Придава много, ама много обем и плътност на миглите. Стоят супер черни и изразителни. Имам я от около два месеца и все още си работи без да е изсъхнала или да е започнала да се рони.
Глос Sweet and Tasty Lipgloss в цвят Caribbean Grapefruit, номер 55S. Просто страхотен и много, много любим. Леко преполовен, но как иначе, след като си се мажотя доста честичко с него... Посветих му отделно ревю, което можете да прочетете тук, ако сте го пропуснали.

Сенки за очи  Eyemazing effect Eyeshadow palette в цвят Green peace. Чудесни ежедневни сенки за очи в зелената гама. Леки и прахообразни, сравнително добра пигментация. Щом аз се справям с преливането им, значи са ок. В края на деня са леко избелели от очите ми и искат подновяване, ако смятате пак да излизате. 

Очна линия Eyemazing Eyeliner в цвят Queen of Green. Понякога е хубаво да заменяме черната очна линия с нещо по-раздвижено. Ефектно се получава, ако първо нанесем дебела линия от друг цвят, а върху нея направим съвсем тънка линия от черната. Тук тюркоазеното е доста тъмно и пак успява да направи погледа изразителен и подчертан. Нанасям я два пъти на клепача за по-дебела линия и по-наситен цвят. Успява да издържи цял ден, като само леко се размазва в крайчетата на окото. Изисква малко повече търкане, за да се премахне. 

See ya soon :*

0 коментара: