AVON Nutra Effects

юни 27, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
Ако наскоро сте разглеждали последните каталози на AVON, вече сте забелязвали новите попълнения на серията Nutra Effects.


Леко олио за лице Nutra Effects Miracle Glow
Възстановяващо олио-еликсир с активен комплекс, съдържащ 5 ценни масла (масло от бабасу, масло от маракуя, масло от марула, масло от зелено кафе, масло от ленено семе) и витамин Е. Комбинацията е истинска бомба от подхранващи съставки, като формулата подпомага подхранването, хидратацията и укрепването на кожата, като възвръща нейния здравословен и по-стегнат вид. Ефективността на новия продукт се усеща само след 48 часа. Лека и абсорбираща се формула, която не запушва порите. Всички масла, които съдържа олиото имат силно хидратиращо и антиоксидантно действие, което ги прави добър избор при всеки тип кожа и възраст. 

Олиото е в малко стъклено шишенце. Безветно е, леко мазничко и с мноогоо приятен и нежен аромат. Нанасям го вечер след като съм почистила лицето си. Няколко капки са достатъчни за цялото лице. Разнасям го с пръсти и изчаквам, за да попие. Кожата направо го изпива. Остава съвсем лек мазничък воал. На сутринта напълно е попило в кожата, а лицето е меко, добре хидратирано и сияйно. 30 мл. ----> редовна цена 17 лв., в момента намалено на 9.90 лв.


Mатиращ BB крем Nutra Effects с SPF 15
С активен комплекс, съдържащ екстракт от семена. Подходящ за хора с чувствителна кожа. С SPF 15.
Какво ще направи:
• намаляване вида на несъвършенствата;
• без лъщене и разширени пори;
• усещане за хидратация;
• естествен матиран завършек; 
• трайност през целия ден.
Начин на употреба: сутрин нанеси на почистена кожа.

Предлага се в два цвята - light и medium. Моят е по-светлият вариант. Нанасям леката и пухкава текстура с нежен аромат с пръсти. Има средно покритие и успява да прикрие не толкова фрапиращи несъвърженства по кожата. Изравнява тена на лицето и оставя кожата матирана в продължение на часове. Останах изненадана колко добре успява да предпази кожата ми от лъсване в Т-зоната дори и при температури от 30+ градуса. Не нанасям пудра отгоре, само малко бронзър върху скулите. Много е лек и приятен за носене, почти не се усеща върху лицето.
30 мл. ---> редовна цена 13 лв., в момента е на 8.50 лв.

Можете да се запишете за участие в играта на AVON, където ви очакват 15 комплекта Nutra Effects Night Care - цък. Успех! :)

0 коментара: