Doliva - Volume shampoo

юни 29, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Слънчевите шампоани на Doliva се забелязват по рафтовете в аптеките отдалече. Винаги са ме карали да погледна към тях и ми си е искало да имам един. Е, вече от месец насам с удоволствие се наслаждавам на шампоана за обем. Подходящ за моя тип коса - мазен скалп и чупещи се, сухи крайчета. Определено грее като слънце в банята, а цялото семейство му се наслаждаваме под душа с пълна силa. Сипвайки поредните ароматни капки в шепата си, усещам пленителния лимонов аромат. Докато меката пяна се разнася по косата, освежаващият аромат изпълва цялата баня. След минути имаме чиста и богата коса, изпълнена с много мекота и блясък. Опитвам се да разредя миенето на косата си, тъй като я мия или всеки ден, или през ден. Едномесечната употреба на шампоана, помогна на косата ми да изглежда добре и на втория ден от измиването й. Корените стояха обемни и немазни, а дължините свежи и несухи. Целта е постигната - косата ми изглежда чиста по-дълго време и не изпитвам нужда да я мия всекидневно.

За постигане на тези резултати, се грижат съставките, които са: маслиново масло, бадемов цвят, касторово масло, екстракт от лимон, маточина, маслинови листа. Точно преди една година по това време се наслаждавах на горещото сицилианско слънце. Сега само си мечтая за него, но съм малко по-близо чрез студено пресованото маслиново масло от Тоскана, което Doliva използват в продуктите си.

Екстрактът от лимон почиства дълбоко кожата на главата. Справя се с чупещата се коса, нормализира водния баланс, забавя процеса на косопад. 
Бадемовият цвят придава обем, укрепва косъма и дарява изключителен блясък на увредените коси. 

Опаковката е 500 мл. и можете да я откриете в различните аптеки на цени от 15 до 18 лв. в зависимост от аптеката. 
Вие опитвали ли сте някой от шампоаните на Doliva?

0 коментара: