Vital Concept - CURCUMA Natural detox

юни 03, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Хееей, чували ли сте за куркумата и нейните лечебни свойства? Като цяло я познаваме като подправка, която придава жълт цвят на храната, в която я сложим. Напоследък ми стана все по-интересна и разбирам все повече за нея и колко всъщност полезна за здравето ни се оказва. Сред някои от полезните й свойства са: подобрява метаболизма, изхвърля токсините от организма, предпазва от болест на Алцхаймер и забавя развитието на множествената склероза, действа добре на различни възпалителни кожни състояния. Все по-често чувам от различни жени, че я използват за отслабване. Счита се, че подправката може да ускори метаболизма и обмяната на мазнините, както и да ускори изгарянето на излишните мазнини. Така подпомага отслабването и намаляване на теглото.


След толкова много хвалебствия на тази подправка, наричана „храната на бъдещето“ или „подправката на дълголетието“ реших да я опитам. CURCUMA Natural detox на Vital Concept е хранителна добавка, която съдържа екстракт от био куркума и екстракт от черен пипер.

Тя е напълно натурален продукт с безкрай положителни въздействия:

*Силно детоксикиращо и антиоксидантно действие.

*Положителен ефект върху храносмилателната система.

*Подпомага имунната система при натоварване.
*Пoдобрява прочистващите сили при черния дроб.
*Спомага за по-бързото изгаряне на мазнините и разграждане на мастните клетки.
Приемат се по две капсули дневно с много вода. В опаковката общо има 60 капсули и стига за един месец. На мен повлия най-вече върху метаболизма. В месеца, през който я пиех нямах толкова голям апетит и не се чудех постоянно какво да изям (както е по принцип). Също така, може би поради тази причина ми беше значително по-леко. Не чувствах корема си толкова подут и разджуркан, както преди.
Цената на добавката е 33,05 лв. в он-лайн магазина на Vital Concept и ако ви е станало интересно, можете да прочетете повече за нея тук.
На страницата можете да откриете доста голямо разнообразие от хранителни добавки на немската марка Vital Concept. За направата им са използвани органични съставки, без ГМО, глутен и лактоза. Хармония в бутилка!







До скоро, сладки мои! 
Бъдете здрави!

0 коментара: