Escada Especially Elixir

юни 24, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Escada са ми едни от любимите аромати за лятото. Ухаят толкова закачливо и лятно, че създават супер весело настроение. Две лета подред съм с Escada Marine Groove (божур, жасмин и мускус). Мислех, че това най-после ще го изпръскам, но явно още не му е дошъл реда. Приех предложението на parfium.bg да опитам Escada Especially Elixir
Това лято ще ухая на елегантен, щастлив и в същото време чувствен и магически парфюм. Изключително подходящ за вечерни излизания, срещи с гаджето (Никич, снощи подуши ли го ;) и диви плажни фиести :)
Създаден от нотки роза, круша, грейпфрут, иланг-иланг, слива, пачули, бял мускус, кехлибар, кашмир, ванилия. 
Escada Especiially Elixir е усъвършенствена версия на Escada Especially, който е бестселър. Появява се през 2013 година. В сайта се предлагат и двете версии.
Символът на парфюма - двете Е-та, едното обърнато наобратно.


За още вдъхновяващи аромати:
parfium.bg е он-лайн магазин, който предлага продукти на повече от 100 от най-известните световни марки. Може да се поръча както с регистрация в сайта, така и по-лесно - с оставяне на телефонен номер, за да се свърже оператор за уточняване на детайлите. Доставят на другия ден с Еконт, като за поръчки над 50лв. доставката е безплатна. За рамките на София се предлага и експресна доставка до 90мин.

 Имайте мега прекрасен ден!

0 коментара: