Doliva hand ceam

юни 25, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Привет и в събота!
Свалянето на тапети никак не било лесна работа! Знаех, че не става с магическа пръчка и бях настроена за дълго ръчкане, но това си беше истинско мъчение. Все още всички у дома извършваме усилена ремонтна дейност. Вече сме на средата на ремонта и почти му се вижда края. От всичко това, а и от горещините навън ръцете ми са много сухи. В момента любимият ми крем за ръце е този на Doliva и реших да споделя за него в блога.
На опаковката пише:
Запазва влажността на кожата, за груба и суха кожа. Студено пресованото маслиново масло от Тоскана и ценно масло от жожоба защитават кожата от изсушаване. Грижат се тя да е нежна и еластична. Насладете се на средиземноморския аромат от маслиновото масло и свежестта на лимона.
Обичам да се намазвам с него преди да изляза някъде, преди да седна пред тв-то или лаптопа, след препичане на слънце, както и вечер преди лягане. Кремчето има лек пролетен мирис на зеленичко, който се запазва върху дланите и след намазване. Попива бързо и не оставя мазно усещане по ръцете. Подхранва кожата идеално, като я прави толкова мекичка и нежна. Успява да изпълни всичко, което е обещал. Силно препоръчвам този крем на всички, които имат суха кожа.


Kisses! :*
See you soon!

0 коментара: