My Secreto Box is here

ноември 07, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, здравейте!
Днес ви представям Secreto. Това е месечна кутия, в която откриваме чудесни продукти. Всеки месец избират и включват разбообразие от продукти на много готини марки. Можем да открием натурална, професионална, био козметика, стоки за дома, аксесоари, натурални напитки, здравословни вкусотийки. Изобщо всяка една кутия до тук много ми допада. Моята е за месец октомври и имаше само уау неща. Всичко много ми допадна и до едно ги използвам. 
Ето какво открих в моята Secreto Box:

Шийт маска за лице на Missha Airy Fit Lemon, която прави кожата копринено мека на допир, озарява и освежава, хидратира в дълбочина и интензивно подхранва. Съдържа хиалуронова киселина и витамин С. Подходяща е за всеки тип кожа. Супер много харесвам продуктите на бранда и бях хепи, че открих техен продукт в кутията.
Много се изкефих и на крема за ръце на Farmona Tutti Frutti Peach & Mango. Омекотява перфектно и ухае много яко.
Още нещо много подходящо за сезона е балсамът за устни Labello Pearly Shine, който хидратира и подхранва. Прави усните много мекички.
Имаме и шампоан за коса на Biovax Botanic. Винаги много обичам да откривам неща за баня и се зарадвах като видях шампоана L’biotica Biovax Botanic. Той регенерира и подхранва косата, придава блясък и обем, прави косата гладка.
Регенериращата маска за коса Organic Shop Organic Avocado & Honey подхранва косата по цялата й дължина, интензивно хидратира, улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата, придава на косата ослепителен блясък. Съставът й е 98% натурален. Косата остава гладка и мекичка.
И още нещо, което поставих на рафта в банята е минералния душ гел Farmona My'Bio Blue Algae. Много приятен и нежен към кожата.
Последното нещо, което открих е озаряващият серум с витамин С за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamin C. Придава на кожата значителна доза енергия и жизненост и поддържа нейния младежки вид. Изглажда фините линии и бръчки и намалява появата на нови, изсветлява пигментните петна по кожата, изравнява и уеднаквява тена на кожата, интензивно хидратира и озарява кожата, прави кожата фина и еластична.

Secreto Box е идеална за подарък и със сигурност ще зарадвате някой с нея. Можете да я поръчате на https://www.secreto.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: