Любимите ми продукти за коса на Gliss

ноември 26, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, привет!
Знам, че и вие като мен мислите вече какви коледни подаръци да изберете за близките си. Реших да ви покажа този разкошен комплект, който е топ предложение за коледен подарък според мен. В него са събрани любимите ми продукти за коса на Gliss. Освен това идват в тази златиста чантичка. Самите продукти също са в златисти цветове. Определено успяват да създадат празнично настроение. Ухаят невероятно и много харесвам косата си след тях.
Подхранващият шампоан Gliss Oil Nutritive Shampoo е добър за суха и изтощена коса. Осигурява интензивна подхранваща грижа. Формулата е обогатена с олеинова киселина и масло от марула, възстановява косъма. Олеиновата киселина прави косата жизнена и силна. Маслото от марула я подхранва и заздравява. Вложеният кератин укрепва структурата на косъма, а масло от кайсиеви ядки го хидратира и му придава блясък. Ухае невероятно и косата става блестяща, жива, по-мека и не се накъсва толкова.
Спреят балсам без отмиване Gliss Oil Nutritive Express Repair Conditioner също е добър за суха и суха и изтощена коса. Отново с олеинова киселина и масло от марула, кератин и масло от кайсиеви ядки. Използвам го върху влажна коса и напръсквам хубаво по дължината на косата. Помага тя да стане по-мека, блестяща и да се среше по-лесно.
Маската Gliss Protein 4in1 Nutrition Mask използвам за втори път. Спомням си, че огромната кутия предния път ми стигна за месеци наред. Представлява подхранваща маска за увредена и тънка коса, която подсилва структурата на косъма и го предпазва от цъфтящи краища. Веган формулата на маската съдържа 96% съставки от натурален произход, а добавените протеин и масло от ший, перфектно отговарят на нуждите на изтощената и отслабена коса. Маслото от ший е едно от най-добрите масла за увредена и накъсана коса със заплетени краища. Използвам наистина богато количесто от нея винаги след шампоан. Из1аквам няколко минутки и изплаквам. Доста гъста текстура има и обоавам аромата й. Прави косата подхранена, плътна и изключително блестяща.

Изобщо комбинацията от трите продукта е прекрасна. Изберете я за себе си или за коледен подарък и определено ще я харесате и вие.

Целувки и до скоро!

0 коментара: