Подмладяващ крем за лице Екотонус

ноември 11, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Днес ще ви разкажа за един крем за лице, който стана доста популярен в последно време в инстаграм. Това е кремът Екотонус. Често виждах момичета да споделят, че го използват и са много доволни. Тъй като знаете, ще обичам да изпробвам нови неща веднага го грабнах. Съставът е чудесен: розов конкрет, арганово масло, хиалуронова киселина, розово масло и розова вода, витамини А и Е, бадемово масло, масло от жожоба, масло от кайсиеви ядки. А ако се чудите какво е розов конкрет, веднага споделям – това е най-ценния продукт, добиван от преработката на розовите цветове. Получения от отглежданата в България маслодайна Rosa Damascena конкрет е с най-високо качество - в състава му има над 200 разнообразни компонента с богато противовъзпалително, омекотяващо и регенериращо действие. Подходящ е за всеки тип кожа. Притежава противовъзпалително, омекотяващо и регенериращо действие. Има за цел да направи кожата гладка и свежа, като овлажнява и подобрява еластичността, увеличава нейната естествена защита. 
С нежна топяща се бледо жълта текстура с много лек аромат на рози. Използвам го сутрин и вечер и определено кожата ми изглежда чудесно - с кадифена мекота и супер нежна. Щастлива съм, че може да се открие български продукт с такова качество.

Сега Ecotonus имат изненада за вас. Предстои Черен уикенд от 0:00ч утре 12 ноември до 24:00 ч неделя 14 ноември. Кремът ще бъде намален от 25 лв. на 18 лв. Можете да прочетете повече и да го поръчате на: https://ecotonus.eu/.

И още една изненада - ще подарим на един от вас крема, за да има разкошна кожа. Можете да се включите тук. Успех на всички!

Целувки и до скоро!

0 коментара: