Сутиените за бременни и кърмачки на Bravado

ноември 28, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Най-удобните сутиени за бременни и кърмачки са тези на Bravado. Брандът е канадски, проектиран в Торонто от жени за всички жени по целия свят. На пазара е от 1992 година. Доста известен и се радвам, че го открих навреме. Bravado вярват, че техните сутиени трябва да ни пасват, а не обратното. Гордеят се със създаването на сутиени, които помагат на жените да се чувстват добре по време на бременност и кърмене, независимо от променящата се форма или размер. Фокусират се върху детайлите на дизайна, давайки на жените наистина чудесно изглеждащи сутиени, които не само стоят добре, но и толкова удобни. Винаги се вслушват в обратната връзка и на потребителките си. Така създават нови и иновативни дизайни, които носят още повече комфорт и стил. Не случайно сутиените са наричани "обичани от майките". Те се адаптират и променят спрямо всички етапи, през които тялото ни преминава от бременността до периода на кърмене. Притежават стандарт за качество 100 на Oeko-Tex® за безвредни материали.
Имат наистина много голямо разнообразие от модели, като аз се спрях на два от тях. Всъщност не знаех, кой точно ще ми е най-удобен и ще ми пасне най-добре. Общо взето ги избрах по описанието и коментари от жени.
Първият е Bravado Original Nursing Bra Leopard Pink. Определят го като модерния подход към стила на сутиена за бременни и кърмачки, който всяка майка трябва да има. Самият сутиен е много мек. Направен е от 49% памук, 32% модал *, 19% еластан. Знаете ли какво е модал? Представлява полисинтетична материя, за направата на която се използват натурални суровини. Най-често това е събраната целулоза от букови дървета. Много мека и приятна на допир материя, по-абсорбираща от памука и с почти копринено усещане.
Наистина е не само практичен, но е много красив модел. Изглежда супер модерен, стои прекрасно и е наистина най-удобният сутиен, който мога да си представя да нося в момента. Толкова мекичък, лек, пасващ идеално и изобщо не се усеща. Предлага се в няколко цвята, като аз си избрах най-сладкия - розов, но със сигурност ще си взема и един черен. Има голямо разнообразие от размери и можете да се измерите и подберете правилния за вас. Аз си взех среден размер. В долната си част има плоска широка лента, която приляга идеално и изобщо не се усеща. Гърбът също е много готин - спортен, изрязан така, че да стои красиво. Също така няма банели, които да убиват. Има закопчалки, които позволяват да се сваля предната част и то много лесно - дори и с една ръка. Отворът за кърмене е достатъчно голям.
Избрах и един по-класически модел, който определено е типичният за бранда. Това е Bravado Body Silk Seamless. Той се отличава със своята луксозна и мека, но в същото време семпла материя. Няма шевове, както и банели. Материята е супер еластична и се разтяга. Тук имаме и подплънки, които могат да се махат. А между чашките има специална "плетка", така че да осигурят идеалната поддръжка и комфорт. Клипсите на презрамките и тук се отварят лесно дори с една ръка. Закопчава се отзад. Моят е в среден размер и ми пасна идеално. Чувствам го много удобно и ще го нося наистина много. 

Сутиените Bravado са изпипани до последния детайл и просто не мога да си представя да има по-удобни. Създават уникален комфорт за дните, в които най-много се нуждаем от комфорт.

Можете да ги разгледате и поръчате на https://www.reia.bg/.
Надявам се да съм ви била полезна и да съм направила избора ви за модел по-лесен. Ако вече сте мама или бъдеща такава, ще се радвам да споделите и вашия опит за сутиените на Bravado.

Целувки и до скоро!

0 коментара: