Казваме чао-чао пъпки с beMе

ноември 09, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
Въпреки че харесвам кожата на лицето си и на мен ми се случва да ми излезе по някоя изнервяща пъпка която нямам търпение да мине. В такива моменти веднага на помощ идват продуктите на beMе. Ежедневната рутина за грижа за кожата на beMе се състои от три стъпки - тя е проста и ефективна. Едно-две-три. Почистващ гел, ребалансиращ крем и коректор, специално създадени за проблемна кожа с акне. Допълват чудесно и отключват оздравителния процес на кожата, за да кажем чао-чао пъпки.
Почистване с гел за лице. Супер, супер свеж продукт. Почиства дълбоко порите, намалява излишния себум, убива лошите бактерии, предотвратява образуването на пъпки. Нещо много интересно, което прочетох за продукта е, че благодарение на високата си концентрация на Lactobacillus Bulgaricus, не само намалява растежа на бактериите, причиняващи акне, но също така насърчава растежа на добрите бактерии, които допринасят за гладък и здрав тен на кожата. Има малки екфилиращи частици и много готин аромат на чисто. Образува пухкава мека пяна. Почиства чудесно запушените пори, мъртвите клетки и себума от лицето. Оставя кожата ми перфектно почистена, освежена, мека и нежна. 
Овлажняване с крем. Той хидратира, но без да омазнява кожата. Възстановява естествения баланс. Въпреки, че може да изглежда нелогично, много е важно да се овлажнява мазната кожа, предразположена към акне, защото ако кожата стане прекалено суха, тя ще започне да произвежда още повече себум, за да балансира сухотата. Ребалансиращият крем не само елиминира излишния себум, като по този начин матира кожата и стяга порите, но също така снабдява клетките с влага и витамини. Пробиотиците в продукта подобряват естествената бариера на кожата и по този начин я правят по-устойчива срещу инфекции. Лек, приятен и нежен крем, напълно попиващ и оставящ кожата матирана и приятна на допир. Тя диша, усеща се комфортно.
Прикриване на несъвършенствата с коректор. Последната стъпка от рутината включва защита срещу инфекции и скриване на белези от акне. Коректорът помага за прикриване на белези, премахва зачервяването и блясъка, изсушава пъпките, изравнява тена на кожата. Има телесен цвят, който прави тена на кожата равномерен и свеж. Също така изсушава съществуващите пъпки и предпазва кожата срещу бъдещи инфекции. Толкова малък продукт, а вършещ голяма работа. В последно време постоянно го зползвам, за да прикрия малките несъвършенства по кожата си. Справя се чудесно!
Можете да прочетете повече за продуктите и да ги поръчате от: https://bemeacne.bg/
Какви са стъпките във вашата рутина за красота без неприятни пъпчици?

Целувки и до скоро!

0 коментара: