BioCell Collagen за здравето на ставите и кожата

ноември 27, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Който иска хубава кожа и по-здрави кости и стави, може да се довери на BioCell Collagen®. Една добавка, на която залагат все повече жени. Знаете, че с времето кожата губи еластичността и плътността си. Това се дължи на колагена, който с годините тялото синтезира все по-малко. Така кожата се отпуска и започват да се образуват бръчки. Едни от най-добрите помощници да се преборим с това е приемът на колаген и хиалуронова киселина. По същия начин стоят нещата и с нашите кости и стави. Това, че производството на колаген и хиалуронова киселина започва да намалява с годините се отразява пагубно и върху опорно-двигателния апарат. Болки в костите и ставите, дори и при най-малкото движение и като цяло здравето на опорно-двигателния апарат се влошава. Като едно от най-добрите средства за справяне с това е приемът на хидролизиран колаген. BioCell CollagenTM се грижи именно за поддържането на здрави стави и млада кожа.

BioCell Collagen® е естествен продукт, приложим за подобряване състоянието на ставите и кожата. Спомага за нормалното функциониране и подвижността на ставите и същевременно поддържа младежкия и свеж вид на кожата. Предлага защита от няколко степени за съединителната тъкан и по-конкретно - на ставите и кожата. BioCell Collagen® съчетава хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. За производството на този продукт е използвана патентована технология BioCell Collagen®, която осигурява висока бионаличност и бърза абсорбция в тялото. Съдържа 500 mg x 60 капсули.

Какъв ефект притежава Биосел колаген (BioCell Collagen) по отношение на кожата:
- Спомага за намаляване признаците на кожно стареене – фини линии и бръчки, сухота, загуба на еластичност и отпускане.
- Насърчава производството на хиалуронова киселина, колаген, еластин и други компоненти, важни за поддържането й свежа.
- Спомага за поддържане на хидратацията и намалява зачервяването, лющенето и сухотата.
- Може да спомогне за редуциране на целулита в проблемните области.

Какво е полезното действие на Биосел колаген (BioCell Collagen®) за здравето на опорно-двигателния апарат:
- Инхибира хиалуронидазата – ензимът, разграждащ хиалуроновата киселина. Благодарение на това, продуктът спомага за забавяне на стареенето на ставните хрущяли, кожата и съединителната тъкан.
- Допринася за намаляване увреждането на хрущяла и триенето на ставните повърхности.
- Спомага за подсилване на ставния хрущял и ставните структури.
- Насърчава свободното движение и гъвкавостта на тялото.

Майка ми го пие в момента и въпреки че й е първа опаковка, е много доволна. Приема по 1 капсула 2 пъти дневно на гладно. Смята, че вижда разлика и определено болките в гърба и ръцете са й намалели. В последно време доста се оплакваше от болки в костите и ставите се радвам, че BioCell Collagen й е помогнал и е облекчил неприятната болка и дискомфорт. Ще й го взема отново със сигурност.

Споделете ми дали и вие сте го пробвали.

Можете да го откриете на revita.bg.


Целувки и до скоро!

0 коментара: