Profi Derm Вита С крем и почистващ и ексфолиращ гел

ноември 18, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Топът на топ продуктите на Profi Derm за мен са ето тези двата. Новият Вита С крем и почистващият и ексфолиращ гел. Дали сте ги опитвали? Знам, че има много фенки на Profi Derm, затова бързо ми споделете. Сега ще ви разкажа малко повече за тях. Моята кожа се чувства чудесно и реших, че бързо, бързо трябва да ви ги покажа, защото не са за изпускане.
Почистващият и ексфолиращ гел съдържа 4 вида буферирана киселина. Подходящ за всички кожни типове без чувствителни към АНА киселини. Има за цел да почисти и омекоти кожата, изглажда релефа, просветлява, подобрява бариерната функция на кожата. С нежна приятна текстура. Нанасям на почистена и подсушена кожа и изчаквам за 5-10 минути, след което хубаво разтривам и отмивам. Много любимо ми е да го правя в банята, докато си вземам душ и изчаквам и маската за коса. Кожата остава дишаща, гладка и освежена. Много добре почиства замърсяванията от порите и усещам кожата си в пъти по-чиста.
Можете да прочетете повече на: https://beautymagpro.com/
Другият продукт е съвсем, съвсем нов. Мисля, че Вита С кремът може да се намери от началото на месец ноември. Съдържа 3 стабилизирани форми на витамин С. Стимулира синтеза на колаген, за да възстанови еластичността и да подмлади увредената от възрастта кожа. Може да се ползва за всеки кожен тип и през всички сезони. прави кожата забележително гладка, намалява появата на фини линии, бръчки и тъмни петна.
Леката, немазна и супер приятната текстура се разтапя по кожата и доставя истинско удоволствие от мекотата, нежността и комфорта, които оставя след себе си. Изключително, просто изключително приятен продукт. Ще го откриете на: https://beautymagpro.com/.
Ако не сте ги пробвали все още, можете да го направите. Ще ги откриете на https://beautymagpro.com/.
Споделете ми вашите впечатления, ако вече сте ги опитали.

Целувки и до скоро!

0 коментара: