News from AURA

юли 28, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Какво е едно лято без сладости?
Било под формата на шоколадов мъфин, вкусен сладолед, студен коктейл или пък нежна ласка от любим човек.
Хммм, а ако трябва да изброявам и козметични сладости веднага ще посоча новите продукти на AURA от мега сладката серия So dolly, So Sweet, която се очаква на пазара през идния август. 
AURA amazingly Resistant е лак за нокти номер 439 sugarbabe. Пастелен, мек, розов цвят, който стои много нежно и ненатрапчиво върху ноктите. Плътен и наситен. Два пласта са достатъчни за добра покривност, но на снимката реших да добавя и трети. Издържа безпроблемно седмица, като последните дни започва да се забелва. 
Glorious Cheeks AURA - 226 Miss Patisserie е ярко розов руж, който може би изглежда стряскащо, но никак не е такъв. Не е прекалено наситен и пигментиран, за да заприличам на матрьошка с огнено розови бузки. Едно топване с четаката е напълно достатъчно, разнася се лесно. Оставя нежна бонбонено розова диря. Не е матов, а има ситни перлени частички. Мисля, че ще стои прекрасно както на светла кожа, така и на по-тъмна. Остава на лицето до края на деня, когато е съвсем леко избледнял. Сами виждате, че вече "изгребах" горните ягодки. Толкова са якички тези принтирани ягодки, топнати в шоколад, че... сърце не ми дава да ги разваля. :) В кутийката има 5 гр. продукт. 
Червилото AURA Final matte - 714 Miss Patisserie - искрящо светло розово. Нося си го с мега кеф и ми е още по-лятно, когато съм с него. Оставя матов финиш, като не пресушава устните. Кремообразната текстура е толкова лека, че дори не го усещам. Издържа дълго, стига да не ядете или пиете, защото се изтрива. Остава само покрая на устните, както и бледа следа, че е било по тях. А забравих да кажа за аромата - юмммииии - мирише супер якичко.
Power lashes са ръчно направени изкуствени мигли от естествени косъмчета. Моите са номер 14, като се редуват снопчета с повече косъмчета и с по-малко. Несъмнено ще ги използвам с кеф, защото предполагам, че ще стоят доста естествено. Just look at me! :)

Всички неща на AURA можете да намерите и разгледате в онлайн магазина на Bonjour Cosmetics, както и в дрогерии Лили :)

Това беше от мен за днес. Надявам се, че ви е било интересно :)

0 коментара: