GIGI - Vitamin E Hydratant SPF-17

юли 07, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Привет, сладички!
Благодаря, че отворихте блога ми и днес!  [love]
Мазна кожа? Лъщене? Видими пори? И вашата кожа ли е така? Ето това, е нещо точно за нас!
Хехе, това прозвуча като истинска реклама... Ами, да! Защо пък не! Доста се вълнувам да говоря за този продукт. Има защо да е сред най-, най-използваните ми неща в момента.  [dance]Според мен, за да бъде хубава кожата на лицето ни е важно да я почистваме редовно с правилните продукти. Това е първата и важна стъпка. След това трябва да се подбере и правилната бяла козметика. Само така кожата ще ни се отблагодари. В точното време попаднах на GIGI - Vitamin E Hydratant SPF 17. 

Това е овлажняващ крем, подходящ за мазна кожа с разширени пори. Бурканчето, в което се намира е супер масивно, стъклено, стабилно и тежкарско направено. Пише, че е без мазнини. Много подходящ за лятото, защото съдържа естествен Витамин Е, който защитава кожата от слънцето, свободните радикали и замърсяванията. Също така е и със слънцезащитен фактор 17. Хем защитава от слънцето, хем добре я хидратира, без да лъска и да се усеща мазна. Активни съставки: бутилен глюкол, октил метоксицинамид, глицерин, скуален, витамин Е, лецетин, каприл триглицерид, алое вера гел, алантоин. 

Текстурата е много лека, нежна и пухкава. Мирисът му е много приятен, луксозен и изтънчен. Цветът е бледо зелен. Въобще не омазнява. Попива бързо. Отгоре лесно си нанасям различни ББ кремове, фон дьо тени и пудри. Усеща се доста луксозно върху кожата и оставя кадифена гладкост. Т-зоната ми се държи супер прилично и омазняването доооста се намали. 

Можете да намерите крема в http://beautyexpert.bg/, като има версия както за мазна кожа, така и за нормална и суха. 50 мл., на цена 90 лв.

До скоро! Останете красивички!!! Mmmuuuaaahh  [kiss]

0 коментара: