Hair grow up system by KB

юли 17, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте, здравейте!
Надявам се да сте си прекарали един уникален и много весел уикенд, починали сте си добре и сте заредили батериите за новата работна седмица. За мен беше един доста различен уикенд. Различен, защото не успях да се излежавам на плажа по цял ден, както обичам да правя. Всъщност, като се замисля си прекарах доста добре и мрънкането ми за плаж (което беше на всеки пет минути:) е било неоснователно. Запълних уикенда с щурмуване на мола и то два пъти за по няколко часа. Обикалях и из Джъмбо, като и там прекарах доста време в ровене из джунджуриите. Купих си много симпатични кутии, в които да си съхранявам гримовете, както и разни други дребни джунджории. Включих се и във ваденето на картофи. Съботната вечер пък прекарах изкючително приятно, като се насладих на чаша бяло вино и огромна доза вкусни шишчета, приготвени от бащата. Днес посетихме археологическия комплекс Акве Калиде във Ветрен и фестивала на пясъчните фигури в Бургас. Как за толкова години не бях ходила?! Суперско е! Снимах се с минионите, с пингвините от мадагаскар, лисунгера и заека от Зоотопиа и с още много герои от анимации. Супер якичко! В късния следобед пък напълнихме коремите със сууушиии! :)
А сега да пристъпим към публикацията, която е за два продукта, които отдавна бях харесала. Знаете, че когато видя продукти за коса просто няма как да се стърпя. Hair grow up system by KB са най-новите ми попълнения в банята. Видях, че са доста поръчвани и актуални в момента и реших и аз да поглезя косата си с тях. Изчистени бели тубички по 300 мл. На тях пише 1 и 2, като 1 е шампоан, а 2 е маска. Добре, че са обозначени, тъкмо маминка няма отново да ме пита кое е шампоан и кое маска, както обича да прави. :) 

Продукт 1

Шампоанът е прозрачен с леко розовееща средно гъста консистенция. Ароматът е деликатен, усеща се съвсем леко и е приятен. Пише, че трябва да ускори растежа на косата и при редовна употреба, за един месец косата може да порасне с до 4 см. Подходящ е за всякакви коси, особено за химически и термично увредени. Също така обещава да укрепне и заздрави косъма, да намали косопада и склонността от накъсване на косъма. 
След измиване косата ми е добре почистена, мека и жизнена. Намирам я, че стои доста обемна и лъскава. Успявам да я разреша лесно. Не знам дали наистина има разлика в дължината, силно се надявам това да е така. През лятото е подложена на големи изпитания и сулно се надявам


Продукт 2
Маската е с кремообразна и гъста. Има подобен аромат като на шампоана - лек и приятен. Първоначално си помислих, че номер 2 е балсам, но след това прочетох, че всъщност е маска. Балсамите по принцип са по-рядки от маските за коса и наистина тук консистенцията си е гъстичка. Нанася се след шампоана и пише, че може да се сложи по цялата дължина, както и в корените и няма да предизвика по-бързото омазняване или утежняване на косата. Стои се с нея 3-5 минути и се изплаква. Снощи, преди да легна отново измих косата си и с двата продукта. Винаги ги нанасям заедно. Така като гледам шампоанът се харчи доста по-бързо и ще приключи преди маската, макар че и от нея точа доста усилено. На сутринта косата ми беше мека, обемна и лъскава. Дори и в момента, в края на деня, тя отново е такава. Въпреки, че лятото е подложена на голям терор, все още изглежда добре и крайчетата са живички и неопърпани. Надявам се да изглежда така и в края на лятото :)
Двата продукта могат да се поръчат от сайта на Hair grow up system by KB - www.bykb.eu Шампоан + маска струват 26.99 лв. А ако поръчате два комплекта, доставката е безплатна. Вие ползвали ли сте ги?

Имайте чудничка, слънчева, весела седмица, всички! :) :) :)

0 коментара: