Catrice & Essence new in

юли 08, 2016 Maia Georgieva 0 Comments



За лятото винаги избирам да нося по-светли, ярки и свежи цветове - като папагалче, както ми казва маминка. Такива са роклите, банските, чантите, червилата, лаковете за нокти и изобщо всичко друго, за което се сетите. Така ми става още по-приятничко и лятно. Новите неща на Catrice & Essence, които имам са точно такива. Имаме почти всичко необходимо за постигане на свежа визия - лак за нокти в искрящ, почти неонов цвят, сладък глос за устни в малинов цвят и подчертани очи и вежди.

Спирала за обем Essence Forbidden Volume Rebel с фибри


Спиралата има доста голяма четка. Kосъмчетата са подредени като вълни и се редуват по-къси и по-дълги. Стори ми се леко по-течна. Прави миглите наситено черни. Стоят хубаво и само с един слой, но за максимален ефект нанасям два. При повторно слагане вече са много по-драматични и плътни. Единствено трябва да внимавате да не прекалите с наплъстяването, защото тогава миглите залепват едни за други. Придава драматичен обем и леко ги извива. Доста се затруднявам да използвам четката за нанасяне на спирала по долните миглички. Винаги се случва да оцапам пейзажа, но какво да се прави... съдба :) Forbidden Volume Rebel Mascara дава добри резултати, не се размазва и не падат частички от нея докато я нося през деня. Също така и лесно се почиства. Бих казала, че по нищо не отстъпва на по-скъпите си събратя. 
12 мл./ около 6 лв.


Лак за нокти Catrice Ultimate


Носи закачливото име ROBINSON CORALSOE (номер 107)  - светло розов, забелязващ се отдалече цвят. Стои плътно, нанесен дори и веднъж. Много ми харесва как изпъква на ръката ми, когато имам тен. Аз обичам да слагам два пласта за още повече цвят и блясък. Без топ лак отгоре издържа непокътнат пет дни, като след това леко започва да се изхабява по края на нокътя. Така като гледам май ще го нося доста често това лято, много си ме кефи. 10 мл./ около 6 лв.

Балсам за устни Essence Glossy Kiss

Леко и приятно глосче в много сладинка розовка опаковчица. Моето е 04 cherry kiss. Няма апликатор, но лесно се изстисква и разнася със скосената част. В малинено червен цвят е, който нанесен върху устните стои полупрозрачно, придава едва доловим червеникав цвят и много силен блясък. Има сладък черешов аромат, както и сладичък плодов вкус. Заминава бързо след като хапна или пийна нещо, но след това усните остават много мекички. 8 мл./цена около 2 лв.
Сенки за вежди Catrice Velvet brow powder artist
Има три цвята, като моите са в най-тъмния - 030 DARK BROW(N) IS THE NEW BLACK. На мен ми пасва идеално, тъй като косата ми е тъмно кестенява. Използвала съм всякакви продукти за вежди - и сенки, и моливи. Последно бях с молива за вежди на Avene, който много ми харесва. Този нов продукт на Catrice първоначално ми се стори доста странен и не знаех много как да действам с него, но впоследствие се понаучих. Има две страни - едната е с четка, а другата с гъбичка - апликатор. С четката сресвам веждите преди и след като нанеса от сенките. Гъбичката си взема необходимото количество, когато я навия и затворя в капачката, където се намират сенките. Сенките са с кадифена и мека прахообразна текстура Попълват много добре веждите и ги правят да изглеждат много естествено. Ако веждите ви са тънки, може би първо ще трябва да ги очертаете с молив и след това да ги попълните със сенките. Моите са по-дебели и не ги правя чак толкова прецизно оформени, затова ми харесва бързата работа с тези сенки. Другият плюс е, че не трябва да се острят. 0,45гр. / цена около 10 лв.


Stay strong! It`s Friday and the weekend is coming! Wooouuuu :) Yppiiiiiii :)

0 коментара: