ISISPHARMA UVEBLOCK® 50+ TINTED COMPACT

юли 11, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Всяко лято винаги заглеждам подобен тип продукт. Виждала съм по аптеките на Avene, но така и не съм ги пробвала. Новите UVEBLOCK® 50+ TINTED COMPACT на ISISPHARMA ми се сториха супер примамливи и нямаше как да не ги опитам.


Леката и компактна кутийка има две спешъл отделения - едно за крема и едно за гъбичката. С нея загребвам и нанасям. Консистенцията е кремообразна. В кутийката стои твърда, но при вземане става по-мекичка. Не се усеща аромат. Според мен дава три неща в едно - слънцезащитен дневен крем + пудра + лек цвят.


Има ги в два цвята - светъл и тъмен. Единият ще ми е идеален, докато все още имам лек загар на кожата, а другият - когато придобия вече хубав кафеникав загар. В момента все още на моята кожа пасва по-светлият вариант. Сестра ми също доста ги хареса. Тя има супер чувствителна кожа, бяла, лесно изгаряща на слънце, предразположена към поява на петна и зачервявания. Казва, че го използва всеки ден и кожата й се чувства много добре в компанията му. Непрестанно ми го хвали.
Всъщност, наистина е много лек и комфортен за носене през целия ден. Почти не се усеща върху лицето. Придава лекичък цвят, като изравнява тена и матира кожата. Тя е кадифено мека и гладка. Не се размазва и не се стича по лицето, когато се изпотя. Оказва се идеален за лятото. Ако попадне в очите, не пари като някои други продукти. Става да се намажа по всяко време - дали ще отивам на работа или на плаж. Дава ми равномерен тен, леко покритие на несъвършенствата, слънцезащита с фактор 50. Сравнително икономичен продукт, който много се радвам, че открих.
Може да се намери по аптеките на цена от 27 лева./ 10гр.

0 коментара: