Wet n Wild - Cover All/ MEGA LINER/ MEGA LAST

септември 02, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Тези продукти Wet n Wild трябваше много по-рано да бъдат отразени в блога. Иииии етоооо гиии - тук са! Това са глос, коректор и очнa линия. Използвам ги всекидневно в момента и присъстват във всеки грим, който си направя. Личи си колко често ги използвам - добре съм успяла да омацам опаковките! Просто чудесно! Но нищо..и така се виждат :)



Wet n Wild - Стик коректор - Cover All

Цветът, който избрах е Е801. Това е по-светлият цвят. Предлага се още един  - по-тъмен. Този пасва идеално на цвета кожа на лицето ми. В момента имам тен, но си мисля, че тъмният щеше да ми дойде прекалено тъмен. Съдържа Витамин Е и е подходящ за всеки тип кожа. Използвам го, за да залича разни пъпчици и зачервявания. Слагам и под очите, за да прикрия черните кръгове. Във вид на червило е и се нанася много лесно. Разнасям с пръст. Добре прикрива и съм много доволна от коректора. 




 

Wet n Wild - Очна линия течна - MEGA LINER

Винаги съм искала да опитам тази. Използвам я почти всеки ден, за да подчертая очите си. Използвала съм не много различни очни линии, може би на 5-6 марки. Научих се да си слагам с писец. Все по-често започнах да нанасям очни линии с мека четка. Всяка четка все пак си е различна и иска малко пробване първите пъти, докато се свикне. Четката на MEGA LINER-а на Wet n Wild е много тънка. Успявам да направя както много тънка и прецизна линия с едно - две нанасяния, така и по-дебела за драматичен поглед като я повторя няколко пъти. Цветът е #861 - наситено черно с блестящи частици. Мисля, че се предгагат общо 6 цвята. Черната си я харесвам много. Цветът е достатъчно плътен. Не се разтича цял ден, но не е водоустойчива и лесно я премахвам, когато свалям грима си. 








Wet n Wild - Течно червило - MEGA LAST

Заради опаковката реших, че е глос и все още си му казвам глос. Избрах #Е926А - Pink Perfection. Цветът е коралов. На снимките май изглежда малко по-розов, но всъщност е по-оранжев. Интересното е, че след нанасяне върху устните, то изсъхва и остава кадифен завършек. Използвам го в комбинация с още два глоса за убийствен ефект. Първо нанасям EOS, за да хидратирам устните. След това нанасям тънък слой глос MEGA LAST и изчаквам хубаво да изсъхне върху устните ми. Когато е напълно изсъхнало, нанасям малко глос Inglot, който да придаде блясък на устните. 




Нанесен така, глосът изглежда много наситен, много блестящ и красив. Не лепне и не се събира по устните. Дълготраен е и остава на устните така за дъъъллгооо време. Разбира се, като пийна или хапна нещо, блясъкът леко се изтрива и мокрият ефект не е така силен, но основният цвят отдолу си седи. Остава там до края на деня, когато реша да го изтрия, а триенето става с упорито търкане, защото наистина е много дълготраен продукт! 



Hugs!

0 коментара: