Изкушаващите маски за лице Planet Spa на AVON

септември 14, 2014 Maia Georgieva 1 Comments

Маските за лице Planet Spa на Avon са ми много любми. Не са скъпи, а е толкова забавно, когато ги използваш. Имала съм почти всички, които се предлагат. В момента дори са с нови опаковки. Моите са от старите, защото скоро не съм си поръчавала нова маска. Когато се сетя си клепвам по някоя на лицето. Днес ще ви покажа три от маските, които имам. В банята стои и още една, която не заснех - моят фаворит - глинената маска с кал от мъртво море

Дълбокопочистваща маска за лице с цвят от тайлански лотос

Тази маска също се нарежда на второ място по любимост. Има уникален аромат, който мнооогоо ми харесва. Лилава е на цвят. Консистенцията й е гъста и леко лепкава. Нанасям я с четката си за маски и оставям около 5-10 минути на лицето си. След изсъхване цветът на маската от лилав става бял и се напуква по лицето. Много добре почиства кожата в дълбочина. 

Изглаждаща маска за лице със саке и ориз
Също любима! Намира място в топ 3 и се нарежда на трето място. Пилинг маска, която кара кожата да изглежда по-сияйна и почиства отлично порите. Лесно се нанася и има божествен аромат. Оставям я да изсъхне напълно около 15-20 минути. Много е забавно, когато трябва да я отлепям. Ако съм нанесла по-голям слой маска, отлепването е много по-лесно за мен, защото само с едно дръпване маската е отлепена и дори си остава цяла. Ако съм нанесла по-малко количество, се отлепва на части. Почиства много хубаво порите и премахва черните точки. Дори на отлепената маска се виждат мръстоийките, които са се премахнали. Кожата ми е много по-гладка и чиста. 

Последната маска, която ще ви представя е тази със средиземноморски зехтин и портокалов цвят. В комплект към маската има и мека памучна кърпа, с която се отстранява ненесената маска. Има средно гъста консистенция и много приятен портокалов аромат. Нанасям на лицето и започвам да разтърквам с пръсти, Накрая отстранявам с кърпата. Приятно ексфолира и почиства лицето. Кожата ми е по-свежа, много хидратирана и мека. Подходяща е за зимните месеци, когато кожата ни е по-суха и опъната. 

Усмивки! :)

1 коментар:

  1. И аз много ги харесвам тези маски.... :))) по-точно всичко на Planet Spa на Avon ...

    ОтговорИзтриване