Шампоан SCALPSYNC COOLING MINT на Matrix Biolage

септември 27, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Хееей, дойде време да напиша ревю за един шампоан, с който се мия от изветно време. Косата ми се чувства много добре и изглежда страхотно.
Шампоанът е SCALPSYNC COOLING MINT на Matrix Biolage. 
БИОСЪОТВЕТСТВИЕ: МЕНТА

Вдъхновен от успокояващите свойства на листата от мента.

Създадена специално, за да премахне излишните натрупвания по скалпа, докато почиства и двете едновременно – косата и скалпа от замърсявания. Ментата почиства и дава охлаждащо действие на раздразнения скалп. Скалпът е чист, а косата блестяща и изглеждаща жизнена.

Серията включва общо три вида шампоан - за мазен скалп (който е моят), притив пърхут и уравновесяващ шампоан.
Точният за моята коса е този за мазен скалп. Лятото отмина и с него си замина и плажът, и морето. Така, че гледам да мия косата си по-рядко и се опитвам да вдъхна малко живот на сухите дължини. За жалост скалпа ми се омазнява бързо и това налага да я мия по-често отколкото ми се иска. 



Описанието на шампоана:
Отстранява допълнителното омазняване от скалпа и оставя косата с охлаждащо, освежаващо усещане. Ментата почиства и дава охлаждащо действие на раздразнения скалп.  Подходящ за всеки тип коса. Подходящ и за боядисана коса.
Състав:















Защо ми харесва:
- има уникален ментов аромат, който се разнася навсякъде около мен в банята;
- прави хубава мека пяна;
- освежаващо чувство и охлаждащ ефект, когато втривам в скалпа;
- измива добре косата и я прави много жива и блестяща;
- косата ми не се омазнява толкова бързо (забелязах това след третото - четвъртото измиване на косата си с този шампоан);

Вълшебна събота на всички :)

0 коментара: