Прическата на Рийз Уидърспун and Moroccanoil

септември 12, 2014 Maia Georgieva 0 Comments


Прическата на Рийз Уидърспун за премиерата на “Wild” по време на Международния филмов фестивал в Торонто 2014 – оформена с Moroccanoil

 “Много ми хареса изчистената линия на роклята. Исках да придам и на косата модерен, бляскав и жив вид” – сподели коафьорът на звездите Adir Abergel, който е правил косата


Photo Credits: Michael Tran for Getty Images/Angela Weiss for Getty Images


Продуктите на Moroccanoil, които са използвани за прическата на рийз уидърспун


Подготовка:
·         Започнете с разделянето на косата на една страна, докато е още леко влажна.

·         За да подхраните кожата на главата и да придадете блясък, нанесете малко количество  от грижата за коса Moroccanoil Treatment от корените до върха.
Стилът:
·         Сложете по-голямо количество от муса за обем Moroccanoil Volumizing Mousse в корените, за да подготвите косата за тази очарователна прическа.

·         След това използвайте средна по големина четка Boar Bristle Round Brush и изсушете косата плавно, на части, като на места я захващате с ролки.

·         След като косата е готова, изсушете я и махнете ролките. Срешете косата с четка Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush, като подвиете едната страна зад ухото, за да постигнете модерната визия.

Завършената прическа:

·         За да завършите визията и да я запазите по-дълго, напръскайте с лак за блясък със слаба фиксация Moroccanoil Luminous Hairspray Medium. Така ще можете да се радвате на прическата си повече време.


0 коментара: